Aliexpress'ten alınan Nvidia GTX 670M'de bozuk görüntü sorunu

eren atalmış

Hectopat
20 gün sonra aliexpressten verdiğim ekran kartı siparişim elime ulaştı. Sipariş vermeden önce firmaya ürünün çalışır vaziyette olup olmadığını sorunlu ürün olup olmadığını sormuştum. Test edilip onay aldığını firma yetkilisi tarafıma iletmişti. Ancak ekran kartı değişimini gerçekleştirdiğimde ekranda pixeller oluşmaya, çizikler oluşmaya başladı. Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatasını dakikada bir almaya başladım. Yaşadığım bu sıkıntılar üzerine ürünü iade etmek istiyorum. Konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ürünü aldığıma dair aliexpress butonuna vs. tıklamadım henüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı doğru yapmanıza rağmen böyle bir sorun oluştuysa önce satıcıya böyle bir durum olduğuna dair mesaj atın, size ılımlı yaklaşırsa ve tartışma (dispute) açma süresini geçirtmek gibi hareketleri olmazsa satıcı ile anlaşabilirsiniz. Aksi durumda tartışma (dispute) açın ve konuyu Aliexpress'in çözmesine izin verin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı