Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor.
Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 17 Temmuz 2024 #2 Paul Walker dedi: Eki Görüntüle 2255561 Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç aşama sonra ithalat kontrolüne girer TR'ye geliyor. 2-3 güne PTT mesaj atar tahmini.
Paul Walker dedi: Eki Görüntüle 2255561 Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Birkaç aşama sonra ithalat kontrolüne girer TR'ye geliyor. 2-3 güne PTT mesaj atar tahmini.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 17 Temmuz 2024 #3 Paul Walker dedi: Eki Görüntüle 2255561 Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 1 haftaya teslim edilir hocam ortalama.
Paul Walker dedi: Eki Görüntüle 2255561 Bulunduğum ilçede gözüküyor ama takip kodu yok. Oradaki numarayı PTT'nin sitesine yazınca bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 1 haftaya teslim edilir hocam ortalama.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 byte.buster dedi: 1 haftaya teslim edilir hocam ortalama. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Birkaç aşama sonra ithalat kontrolüne girer TR'ye geliyor. 2-3 güne PTT mesaj atar tahmini. Genişletmek için tıkla... İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye.
byte.buster dedi: 1 haftaya teslim edilir hocam ortalama. Genişletmek için tıkla... Burak Karabal dedi: Birkaç aşama sonra ithalat kontrolüne girer TR'ye geliyor. 2-3 güne PTT mesaj atar tahmini. Genişletmek için tıkla... İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 17 Temmuz 2024 #5 Paul Walker dedi: İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi vermişim 5 günde TR'ye gelir 2 günde PTT dağıtır bende böyle olmuş
Paul Walker dedi: İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir bilgi vermişim 5 günde TR'ye gelir 2 günde PTT dağıtır bende böyle olmuş
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 17 Temmuz 2024 #6 Paul Walker dedi: İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye. Genişletmek için tıkla... O bug hocam şu an Çin'den yola çıkmış. Gümrüğe gelecek oradan PTT'ye aktarılacak oradanda size.
Paul Walker dedi: İlçede gözüküyor, geldi sandım şubeye. Genişletmek için tıkla... O bug hocam şu an Çin'den yola çıkmış. Gümrüğe gelecek oradan PTT'ye aktarılacak oradanda size.