AliExpress'ten bisiklet ürünü alınır mı?

  • Konuyu başlatan 399353
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 3.095

399353

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
139
Merhaba arkadaşlar AliExpress'ten bisiklet için lastik ve pedal alınır mı? Daha önce alanınız var mı? Fiyatını hak ediyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır ve hayır, çakma ürün satıyorlar orada maalesef, alacaksanız ChainReactionCycles gibi yerlerden alın.
 
3 yıl önce 30 tl ye ilerisi için fener arkayada yanıp sönen yerlere lazer atan ışık almıştım. Farklı ama neredeyse aynı olan ürünler Türkiye'de iki katı daha pahalıydı
 
Ayrıca ek olarak Instagram'da Bikeshop'lar var, neredeyse tüm Bikeshop sahiplerini tanıyorum ve arkadaşlarımdır kendisi, @tgbikeshop ve @freerideshoptr aralarında neredeyse disrüptör sayılacak 2 bikeshop'tur ve en güveniliridir.
 
Ben gidon ve gidon boğazı aldım Wake markaydı gidon boğazı taş gibi ve sorunsuzdu ancak gidonu tutarken dua ederek bunny atardım. O çatırdama sesleri. :sansür:

Wake gidon alacağıma keşke gidon boğazı alsaydım, patikada kırdım gidonu yine deli şansıyla kurtuldum. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı