Aliexpress'ten ekran kartı alınır mı?

InfinityNub

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ekran kartına ihtiyacım vardı GTX 750 Ti ekran kartına bakarken aliexpesste bir şey dikkatimi çekti aliexpesten ekran kartı almak güvenli midir?

Arkadaşlar ekran kartına ihtiyacım vardı GTX 750 Ti ekran kartına bakarken aliexpesste bir şey dikkatimi çekti aliexpesten ekran kartı almak güvenli midir?

Yani demek istediğim çok ucuz bir sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-10-06-08-56-29-23_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2020-10-06-08-56-29-23_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleyen: Moderatör:
Vergiyle 750 TL oluyor, kargo ücreti var mı bilmiyorum, hadi ücretsiz kargo diyelim ben 750 TL'ye 750 Ti almam şahsen, azıcık daha biriktiririm adam akıllı bir kart alırım.

Donanım arşivi GTX 750 Ti 2. el ekran kartı almıştı test etmişti gayet iyiydi hem de 2. el almasına rağmen bu sıfır.
Satıcı iyi ise güvenilirdir. Ama işlemciniz ve güç kaynağınız nedir?

Tam almayi kesinleştirmedim zaten babam şu an paramız yok dedi işlemci i5 4690K güç kaynağına bakacağım yarın.

Donanım arşivi GTX 750 Ti 2. el ekran kartı almıştı test etmişti gayet iyiydi hem de 2. el almasına rağmen bu sıfır.

Tam almayi kesinleştirmedim zaten babam şu an paramız yok dedi işlemci i5 4690K güç kaynağına bakacağım yarın.

Bütçen 750TL civarıysa Türkiye'de çok rahatlıkla RX470 bulabilirsin. Bütçeyi arttırsan 2 el RX570 alırsın.

Bütçen 750TL civarıysa Türkiye'de çok rahatlıkla RX470 bulabilirsin. Bütçeyi arttırsan 2 el RX570 alırsın.

RX570 düşündüm ama monitörüm eski HDMI girişi yok önce ekran kartı sonradan monitör almayı düşünüyorum bütçemi arttırmaya gelirse babaannemden rahat 500 TL alabileceğimi düşünüyorum kardeşim burs kazandı aylık 300 lira o parayı üstüne katıp bir ekran kartı almayı düşünüyorum sistemimde ekran karti olmadığı için oyun oynarken tereddüt ediyorum.

Ben kartın performansı ile yorum yaptım mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 2 yıllık, 2 yıl önce bu kadar pahalıya gelmiyordu, 260 - 350 TL arası ucuz denilebilecek fiyata geliyordu, şimdi ise en ucuzu 60 dolar, vergisiyle falan 730 TL civarına geliyor, belki daha fazla. Azıcık daha biriktirilip ikinci el düzgün bir kart bulunabilir Sarı sitede falan.

RX570 düşündüm ama monitörüm eski HDMI girişi yok önce ekran kartı sonradan monitör almayı düşünüyorum bütçemi arttırmaya gelirse babaannemden rahat 500 TL alabileceğimi düşünüyorum kardeşim burs kazandı aylık 300 lira o parayı üstüne katıp bir ekran kartı almayı düşünüyorum sistemimde ekran karti olmadığı için oyun oynarken tereddüt ediyorum.
Ben de de HDMI girişi yok dönüştürücü ile kullanıyorum.

HDMI girişi yoksa dönüştürücü alıp kullanabilirsin.

Yanlış anlaşılmasın babaannem bu yıl akıllı telefon alicak ondan artan para ile yoksa alamam bir şey.
HDMI girişi yoksa dönüştürücü alıp kullanabilirsin.

Eğer RX 570 alacaksam rahat 2 ay beklemek zorundayim her geçen gün sistemim hakkında endişelendiğim için bir an önce ekran kartına ihtiyacım var.
Yanlış anlaşılmasın babaannem bu yıl akıllı telefon alicak ondan artan para ile yoksa alamam bir şey.

Eğer RX 570 alacaksam rahat 2 ay beklemek zorundayim her geçen gün sistemim hakkında endişelendiğim için bir an önce ekran kartına ihtiyacım var.

Hatta eğer o kadar bekleyeceksem +2 ay daha beklerim Vatan'dan 0 RX570 alırım daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı