Aliexpress'ten i7 almak güvenli mi?

SSGHOST.EXE

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir i7 işlemci gördüm sizce alayim mi güvenli mi?

1590569537198.png

Bu da olabilir.

1590569685615.png

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 920 modeli FCLGA 1366 soket destekliyor, X3440 ise 1156 anakartta çalışıyor. Elinizde anakart yoksa H55 + X3440 daha uygun bir seçenek olur, ama Aliexpress'ten işlemci alınır mı diye soruyorsanız da özellikle CPU Top Store adlı mağaza son derece güvenilir bir satıcı, zamanında oradan i5-2500 almış biri olarak ikinci masaüstü sistemimde halen daha sıkıntısız kullanmaktayım. Bu noktada 15 gün beklemek dışında bir sorun yaşatmadı bana ancak son zamanlarda yurt dışı alışverişlerine gelen ek vergilerle alacağınız işlemcinin fiyatı orada gördüğünüz değerden yüksek olur büyük ihtimalle, bunu da bir göz önünde bulundurun derim.

Vergiler düşermiki oda var.
Şimdi mi alayım yoksa inşallah korona bittiği zamanmı.

Yani vergilerin düşeceğini hiç sanmıyorum hatta her an yeni bir vergi de çıkabilir. O tarafa çok güvenmeyin. Sadece şunu söyleyebilirim kesin olan vergiler dışında gümrükte ekstra vergi de gelebiliyor. Bunu da oradaki çalışanlar paketi açıp baktıktan sonra çok da mantık çerçevesinde değil biraz keyfi yapıyorlar. Dün izlediğim bir YouTube videosunda corona olduğu için paketleri açmıyorlar ekstra vergiyi en düşükten yazıyorlar gibi bir şey söylemişti videodaki arkadaş. Tabi en iyisi buradan almak bence. Araştırmanızı iyi yapın belli olmayan bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
İlgili videoda burada paketi açtığı kısıma gelirseniz orada bahsediyor.

i7 920 modeli FCLGA 1366 soket destekliyor, X3440 ise 1156 anakartta çalışıyor. Elinizde anakart yoksa H55 + X3440 daha uygun bir seçenek olur, ama Aliexpress'ten işlemci alınır mı diye soruyorsanız da özellikle CPU Top Store adlı mağaza son derece güvenilir bir satıcı, zamanında oradan i5-2500 almış biri olarak ikinci masaüstü sistemimde halen daha sıkıntısız kullanmaktayım. Bu noktada fazla bir sorun yaşatmadı bana ancak son zamanlarda yurt dışı alışverişlerine gelen ek vergilerle alacağınız işlemcinin fiyatı orada gördüğünüz değerden yüksek olur büyük ihtimalle, bunu da bir göz önünde bulundurun derim.
1590570687083.png

Buna ne gider

Ve yanında bir de termal macun düşünüyorum ama param az yaklaşık olarak 110 TL var.
Bir de bende işlemci değiştirmemin sebebi oyunlardaki yüksek FPS için işlemcide iyi olması lazım.

1590571063704.png

Bu yeter mi yoksa ekran kartımı sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı