Aliexpress'ten iGame GTX 1060 6GB Alınır mı?

Önemli olan LED'ler,oyun modları,dev soğutma blokları,bakır ısı boruları değil.Piyasada kötü marka yok zaten hangisi en ucuz ve güvenilir ise onu alacaksın.2000 TL'ye Galax almak varken 300-400 TL daha koyup Msi GamingX alanlar var :)
İgame Çinde Türkiye deki MSİ gibi. Kalite olarak ta MSİ ı aratmaz. Çok araştırdım bu markayı. Tek kafama yatmayan durum gümrük sorunu. Bu arada attığınız linkteki Galax markayı ilk defa duyuyorum.
Galax,Türkiye'ye yeni gelen bi marka,teknobiyotik satıyordu en başta onlar distribütörlüğünü yapıyordu.Zaten başlarda ismi Galax değildi sonradan isim değişikliğine gidildi.Ayrıca başarılı ve uygun fiyatlıdır bir sıkıntı çıkacağını sanmam.

Öncelikle herkese merhabalar. Yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Malum Türkiye'de ekran kartı fiyatları aldı başını gidiyor. Ben de Aliexpress üzerinden GTX 1060 almayı düşünüyorum. Gümrük sorunu, gelmeme gibi sorunlar ile karşılaşır mıyım? Alan veya bileniniz varsa beni aydınlatın. Şimdiden teşekkürler.

Graphics Cards GTX 1060 For Bitcoin Miner Colorful NVIDIA GTX iGame 1060 GPU 6GB 192bit GDDR5 PCI E X16 3.0 Riser Cooling Fan-in Graphics Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bence sahibinden gibi sitelerden 2. el bir 1060 6GB alabilirsiniz. 1600 1700 TL arası temiz garantili bir ürün çok rahat bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı