Çözüldü Aliexpress'ten iPhone 7 Plus Anakart Almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefon yurt içi maalesef. Peki anakart alıp taktırmak ve IMEI ücreti ödemek mi mantıklı direkt başka firmalarda anakart değiştirmek mi?
Hocam o zaman kesinlikle almayın, başınıza dert olur, aynı şeyi yaşadım ben eski telefonumda.
Apple servis piyasanın çok altına size sıfır telefon verebilir eskisini alıp, bana servis görevlisi öyle söylemişti. Bir görüşün bence Apple ile.

Hocam o zaman kesinlikle almayın, başınıza dert olur, aynı şeyi yaşadım ben eski telefonumda.
Apple servis piyasanın çok altına size sıfır telefon verebilir eskisini alıp, bana servis görevlisi öyle söylemişti. Bir görüşün bence Apple ile.
Telefon vermesini zannetmem çünkü telefonun garantisi uzun süre önce bitmiş ve parça değişçeklerini söyediler. Durumu yaşayan bir kaç kişide Apple'a yollamış ve yapılamadığını iddia edip geri almış. Onun için Apple bütçe ve süre açısından benim için problem.

Telefon vermesini zannetmem çünkü telefonun garantisi uzun süre önce bitmiş ve parça değişçeklerini söyediler. Durumu yaşayan bir kaç kişide Apple'a yollamış ve yapılamadığını iddia edip geri almış. Onun için Apple bütçe ve süre açısından benim için problem.
Benim telefonumun da garantisi bitmişti. 6S için 2000 TL'ye sıfır telefon alırdınız dediler. O zamanlar piyasa fiyatı 3K idi.

Apple yapamadığı/ yapmadığı telefon için böyle bir seçenek sunuyor garanti bitmiş olsa bile.

Benim telefonumun da garantisi bitmişti. 6S için 2000 TL'ye sıfır telefon alırdınız dediler. O zamanlar piyasa fiyatı 3K idi.

Apple yapamadığı/ yapmadığı telefon için böyle bir seçenek sunuyor garanti bitmiş olsa bile.
Benim de maalesef 3000-3500 TL bütçem yok onun için galiba tamirciye vereceğim. GSM İletişim diye bir firma buldum. Telefoncuda anakart değişirse veya tamir olursa IMEI sorunu yaşar mıyım? Birde telefon tamiri için önerebileceğiniz firma var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı