Aliexpress'ten Mi Band 4 alınır mı?

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
TR'de en ucuz 235TL ama Aliexpress'te kuponla falan 150TL'ye geliyor. Saat Çin versiyon ama telefonu ingilizce yapınca ingilizce oluyormuş. TR'den alsamda ingilizce olacak daha Türkçe gelmemiş. Pakete 1 dolar yazdırırsam 7TL'de vergi çıkar 157TL'ye gelir. Daha önce Aliexpress'ten aldığım Mi Band 3'ü kullanıyordum fakat titreşimi bozulunca saatin de bir manası kalmadı. 3'ü 130TL'ye almıştım. TR'den de alabilirim fakat 235TL'yi hakettiğini düşünmüyorum. Sonuçta sesli konuşma vs. yok. Bir de sizlere sormak istedim. Mi Band 3 fiyatına 4 almış oluyorum. Sizce alınır mı?

TR'de en ucuz 235TL ama Aliexpress'te kuponla falan 150TL'ye geliyor. Saat Çin versiyon ama telefonu ingilizce yapınca ingilizce oluyormuş. TR'den alsamda ingilizce olacak daha Türkçe gelmemiş. Pakete 1 dolar yazdırırsam 7TL'de vergi çıkar 157TL'ye gelir. Daha önce Aliexpress'ten aldığım Mi Band 3'ü kullanıyordum fakat titreşimi bozulunca saatin de bir manası kalmadı. 3'ü 130TL'ye almıştım. TR'den de alabilirim fakat 235TL'yi hakettiğini düşünmüyorum. Sonuçta sesli konuşma vs. yok. Bir de sizlere sormak istedim. Mi Band 3 fiyatına 4 almış oluyorum. Sizce alınır mı?
Yanlış bilmiyosam paketin üstündeki fiyata elektronik ürünlerde aldırış etmiyolar. Ülke içi değere göre vergilendirme yapıyorlar bazende süprizle karşılaşılabiliyor. Çünkü bir yabancı alışveriş sitesi forumunda 6-7 dolarlık ürüne 48 lira gibi bir rakam vergi çıkardıklarını okumuştum oda akıllı saat gibi birşeydi.

Çin sürümünü Türkiye'de kullanmak istediğinde firmware update alamamak gibi sıkıntılar yaşamaz mısın?

Çin sürümünü Türkiye'de kullanmak istediğinde firmware update alamamak gibi sıkıntılar yaşamaz mısın?
Bende aynı problemin olabileceği kanısındayım. Ama eğer yoksa ve vergi derdini halledebilirsen neden olmasın derim.

Yok Türkçe destek geldiğinde geliyormuş hepsine. Pakete 4 dolar yazdırarak sipariş verdim 145TL'ye geldi. Burda en ucuz 235TL. Bende ülkemden alayım garantili olsun isterim ama Mi Band'e 235TL vermeye gönlüm razı olmadı. Çünkü o kadar paraya değmeyeceğini düşünüyorum.

Yok Türkçe destek geldiğinde geliyormuş hepsine. Pakete 4 dolar yazdırarak sipariş verdim 145TL'ye geldi. Burda en ucuz 235TL. Bende ülkemden alayım garantili olsun isterim ama Mi Band'e 235TL vermeye gönlüm razı olmadı. Çünkü o kadar paraya değmeyeceğini düşünüyorum.
İnşallah süpriz yaşamazsınız tabi tutupta 90 lira fark vermek saçma mantıklı olan bu hocam :) Bizim gümrüktekiler bir o kadarda vergi çıkarmaz umarım güvenim hiç kalmadı :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı