AliExpress'ten şarj aleti

berat514116

Hectopat
Öncelikle Link bu hepinize merhaba. AliExpress'ten şarj aleti almayı düşünüyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 9. Aşağıya linkini bıraktığım ilandaki adaptörü ve kabloyu almayı düşünüyorum. Yorumların çoğu olumlu olsa da bazı yorumlarda adaptör yandı vs. Demişler. Sizce ürünü alınır mı? Bunun haricinde 8$'ı geçmeyecek şarj aleti önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-01-15-13-23-06-957_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2022-01-15-13-23-06-957_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Link bu hepinize merhaba. AliExpress'ten şarj aleti almayı düşünüyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 9. Aşağıya linkini bıraktığım ilandaki adaptörü ve kabloyu almayı düşünüyorum. Yorumların çoğu olumlu olsa da bazı yorumlarda adaptör yandı vs. Demişler. Sizce ürünü alınır mı? Bunun haricinde 8$'ı geçmeyecek şarj aleti önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
İlle aliexpress' den olacaksa ugreen veya baseus almanı tavsiye ederim.

Gümrük gereksiz vergiler koyuyor. Akıllı saat için kılıflı kordon ve jelatin aldım. Kupon kullandım ve 2 dolar civarında bir ücret ödedim. Paket üzerine de satıcı 1 dolar yazmasına rağmen gümrük ürünlerin güncel fiyatları üzerinden bana yaklaşık 40 liralık vergi çıkarttı ki zaten burada aynı fiyata alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı