Çözüldü AliExpress'ten telefon almak problem yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O kadar şanslı olduğunuza inanıyorsanız bir şey diyemem ama çok nadiren gümrükten geçiyor telefonlar.
Uzatma olayı ne zamana kadar devam edecek belli değil; devam ederse uzatabilirsiniz, devam etmezse resmi yoldan yapacak bir şey kalmıyor.

Çoğu satıcı zaten Türkiyeye kargolamıyor telefonları, gümrüğe takıldığını bildiği için.
Merhaba, uzun bir zamandır AliExpress'ten bu telefonu(mi 11 pro) almayı düşünüyorum. Fiyatı normale göre aşırı ucuz. Alırsam bir problem çıkar mı?

Yaratır, arama yapamazsınız kaydettirmezseniz, kısıtlı bir süre kullanabilirsiniz sadece. Bir de garanti olayı sakat yani.

Gümrükten geçmezse ne olur peki? Param iade edilir mi?

Merhaba. Türkiye'ye kargoyla telefon getirmek yasak, şansınıza gelse bile 4 ay sonra IMEI kaydı olmadığı için hattınız çekmeyecek.

Diyelim ki dediğiniz gibi şansıma geldi. 2ay yasal olarak uzatma varmış shiftdelete YouTube kanalından gördüm. İstediğiniz kadar uzatabiliyorsunuz 2aylık uzatma 75TL imiş. 120gün sonra 2aylık uzatsam 2 ay bitince tekrar uzatsam mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar şanslı olduğunuza inanıyorsanız bir şey diyemem ama çok nadiren gümrükten geçiyor telefonlar.
Uzatma olayı ne zamana kadar devam edecek belli değil; devam ederse uzatabilirsiniz, devam etmezse resmi yoldan yapacak bir şey kalmıyor.

Çoğu satıcı zaten Türkiyeye kargolamıyor telefonları, gümrüğe takıldığını bildiği için.

Çözüm

Tamamdır almayacağım o zaman. Teşekkür ederim konuyu çözüldü olarak işaretleyecegim

Şeyy ben yeni kayıt oldum da nasıl çözüldü yapacağımı bulamadım söyler misin :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı