Alım gücü değeri

Eki Görüntüle 726997
Eki Görüntüle 726998
Bu son hali. Bu sefer oldu herhalde. Açıkta kalan kırmızı, siyah, beyaz değerleri etkiler mi? Onları açıkta bırakmam sorun yaratır mı? Ankastreye gittiğim zaman ankastrenin görüntüsünü paylaşırım. Şu anda ankastreye inmek için müsait değilim.
Bu sefer olmuş 😌

Ankastreye inince turuncu beyaz bir kabloya ek yapıldığını göreceksiniz %90 sizin kablodur aynı işlemi tekrarlayın.

WhatsApp Image 2020-11-06 at 14.59.54.jpeg
WhatsApp Image 2020-11-06 at 14.59.55.jpeg

@Ulunay çıldırıyorum şu an kendi kendime. Bu nasıl manzara. Hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Her neyse şu kartın üstünde daire 8 yazıyor ve daire 8 benim. Üstün zekalı çalışanlar Türknet yerine Nettürk yazmaya çalışmış herhalde. Daire 8 yazan kırmızı beyaz kabloda çok detaylı bakmasam da ek göremedim. Merdiven getirmekle uğraşmak istemedim bu görüntü karşısında. Şimdi ne yapmalıyım?

Üst reglet TT tarafı. Alt kısım daire tarafı ve gördüğüm kadarıyla ek yok. Yanlış görmüyorum değil mi ?
Şu 2 fotoğrafı çekip eve çıktım ama aşağıda hatırladığım kadarıyla üste gidince o kırmızı beyaz kablo arkadan o kutuya bağlanıyordu. Özetle bende ek yok diye gördüm. Ek varsa da kolay kolay erişemeyeceğimi düşündüğüm bir yerdedir çünkü göremiyorum.
@Ulunay Türknet'in interneti 35 mbps değerinde tutmak için uzaktan böyle bir müdahale etme şansı var mı? Netspeed testinde değerlerim iyi çıkıyor. Santrale 3 metre diyor. Ama modemde sizinde gördüğünüz gibi hat zayıflaması yüksekmiş.

Son düzenleme:
@Ulunay Türknet'in interneti 35 mbps değerinde tutmak için uzaktan böyle bir müdahale etme şansı var mı? Netspeed testinde değerlerim iyi çıkıyor. Santrale 3 metre diyor. Ama modemde sizinde gördüğünüz gibi hat zayıflaması yüksekmiş.
YAPA'da mısınız ?

Bu aralar teknik bilgiler bölümü sıkıntılı, buluşmuyor yazmasına bakmayın.
Türknetin kendisi sıkıntılı. Adamların beceremediği işi, anlatamadığını, kuramadığı diyaloğu sağolsun @Ulunay la kurduk. Baya yardımı dokundu. Aslında bakarsan Türknet aboneliği açarken bunun olacağını tahmin ediyordum ama altyapıma güveniyordum. Netspeed değerleri 1. sayfada çok iyi. Ona rağmen şu anda hat zayıflaması sıkıntısı varmış değerlere göre. Başlangıçta Netspeed veya Millenicom u bilseydim direk onlarla başlardım. Türknette destek kaydı açtım diyorum ki adama bak sorunum bu bana detaylı açıklama yap nedir ne değildir. Hani dese ki adam ev hattınızda arıza olabilir yine tamam. Cevap yok. Destek kaydını kapattı ve bot otomatik mesaj attı. 3 kere sorunum tamamlanmadı diye geri açtım yine bot kapattı. Şu hat zayıflaması muhabbeti nedir ne değildir nasıl çözülür bi öğrensem, kafamdaki soru işaretleri gitse direk Türknet'ten ayrılacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı