Binanın altında Turkcell Superonline ve Türk Telekom Fiber İnternet ankastresi var. İkisi de kilitliydi. Acaba içinde eve çekmeye hazır kablo var mıdır yoksa dediğiniz gibi dilekçe gerekli mi hala?
Binanın altında Turkcell Superonline ve Türk Telekom fiber internet ankastresi var. İkisi de kilitliydi. Acaba içinde eve çekmeye hazır kablo var mıdır yoksa dediğiniz gibi dilekçe gerekli mi hala?
Gel de bu nimetlerin yanında VDSL le internet kesintisi yaşa. Çıldırmakta haklıymışım. Şimdi TT ve Türkcell paketleri biraz tuzluda bu Millenicom veya Netspeed e geçiş yapabilirim. Sizle konuşurken bir yandan onlarada bakıyordum. Millenicom Whatsapp hattı bugün bana "Geçiş işlemlerinde kablolama bulunmamaktadır sadece sistem üzerinden geçiş yapılır ve modem kurulumu yapılarak aktivasyon işlemleriniz gerçekleştirilir." dedi. Kablo VDSL e bağlı. Nasıl olacak o iş? Biraz yönlendirirseniz direkt geçiş yapmak isterim.
Düzenleme: Kablom dediğiniz kadarıyla çift telefon kablosu.
TT'nin ki FTTB/VDSL2 sanırsam hayır gelmez ondan. SOL fiberi var geç direkt ondan hayır gelir. @Fix3d NetSpeed'e Superonline fiberi hizmet alamazsın. Yine VDSL hizmeti alacaksın. Millenicom sol fiberde veriyor muydu hatırlamıyorum veriyolarsada VDSL üzerinden alırsan yine sıkıntı yaşıcaksın.
Gel de bu nimetlerin yanında VDSL le internet kesintisi yaşa. Çıldırmakta haklıymışım. Şimdi TT ve Türkcell paketleri biraz tuzluda bu Millenicom veya Netspeed e geçiş yapabilirim. Sizle konuşurken bir yandan onlarada bakıyordum. Millenicom Whatsapp hattı bugün bana "Geçiş işlemlerinde kablolama bulunmamaktadır sadece sistem üzerinden geçiş yapılır ve modem kurulumu yapılarak aktivasyon işlemleriniz gerçekleştirilir." dedi. Kablo VDSL e bağlı. Nasıl olacak o iş? Biraz yönlendirirseniz direkt geçiş yapmak isterim.
Düzenleme: Kablom dediğiniz kadarıyla çift telefon kablosu.