Alım gücü değeri

@Ulunay acaba kuruluma gelen adam kabloyu reglete krone bıçağı ile oturtmak yerine tornavidayla oturtmuş olabilir mi? Bu tip bir durumda tamamen internet kaybı mı yaşanır yoksa SNR değerinin düşmesi dediğim gibi mümkün mü?

@Ulunay acaba kuruluma gelen adam kabloyu reglete krone bıçağı ile oturtmak yerine tornavidayla oturtmuş olabilir mi? Bu tip bir durumda tamamen internet kaybı mı yaşanır yoksa SNR değerinin düşmesi dediğim gibi mümkün mü?
Reglete çakmak için tornavida kullandıklarını sanmıyorum ama yaparlarsa bile bu kadar etilemesi imkansız.

Screenshot_13.png
Screenshot_14.png

Şu destek kaydından sonra SNR 11 12 civarında takılıyor. Ama bu sefer de CS:GO'da packet loss yaşıyorum. Ping ve var değeri sabit. Neden olabilir acaba?

Arkadaşlarımda packet loss yok. Taşıyan cihaz derken modemden mi bahsediyoruz?
Modemi kast etmiyorum hocam. Verinizi sunucuya taşıyan cihazları kast ediyorum.

Paket kaybının nerede olduğunu tespit eden program vardı. Adını hatırlıyamıyorum. Onunla kontrol edin. Tekrar OİM'den sonuçlarıyla kayıt açın.

Kral @Patrixcs program ismini paylaşır mısın?

Modemi kast etmiyorum hocam. Verinizi sunucuya taşıyan cihazları kast ediyorum.

Paket kaybının nerede olduğunu tespit eden program vardı. Adını hatırlıyamıyorum. Onunla kontrol edin. Tekrar OİM'den sonuçlarıyla kayıt açın.

Kral @Patrixcs program ismini paylaşır mısın?
Tracert testinden mi bahsediyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı