Alım gücü değeri

Yok hocam, bahsi geçen komut paket kaybını göstermiyor.
Kullanıcı hatası yazmışlar ama uzun süre sonra ilk defa yüksek değerlere ulaştım. Müdahale ettiklerini düşünüyorum.
Screenshot_15.png

SNR 14 ve maksimum 54 mbps indirme hızı.

Modemi kast etmiyorum hocam. Verinizi sunucuya taşıyan cihazları kast ediyorum.

Paket kaybının nerede olduğunu tespit eden program vardı. Adını hatırlıyamıyorum. Onunla kontrol edin. Tekrar Oim'den sonuçlarıyla kayıt açın.

Kral @Patrixcs program ismini paylaşır mısın?

Pingplotterdan bakabilir.

Bu sadece girilen IP adresini takip ediyor galiba. CS:GO'yu takip etmesini nasıl sağlayacağım?

IP adresi bölümüne vie.valve.net yaz. Ondan sonra 5 dakika bekle programın tamamı ile ekran görüntüsü at. Paket kaybı var mı yok mu söylerim?
Yok hocam, bahsi geçen komut paket kaybını göstermiyor.

Konuyla alakasız ama tanıdığımdaki hat zayıflaması benimkinden iyi çıldıracağım. VDSL geçildiğinde çok fazla artmıyor hat zayıflaması. Bir de ankastre en uzak ev o cidden çıldıracağım. Bir de Annex M var çocukta VDSL altyapıya sen niye Annex M veriyon ki. Tamamen ADSL kullanana versene Annex M. Ben direkt portta olduğunu düşünüyorum. Telekom'a söyleceğim bu durumu.

IMG_1835.PNG

Son düzenleme:
IP adresi bölümüne vie.valve.net yaz. Ondan sonra 5 dakika bekle programın tamamı ile ekran görüntüsü at. Paket kaybı var mı yok mu söylerim?

Konuyla alakasız ama tanıdığımdaki hat zayıflaması benimkinden iyi çıldıracağım. VDSL geçildiğinde çok fazla artmıyor hat zayıflaması. Bir de ankastre en uzak ev o cidden çıldıracağım. Bir de Annex M var çocukta VDSL altyapıya sen niye Annex M veriyon ki. Tamamen ADSL kullanana versene Annex M. Ben direkt portta olduğunu düşünüyorum. Telekom'a söyleceğim bu durumu.

Eki Görüntüle 730053
vie.valve de sıkıntı yok. Türknetin viyanaya direkt bağlantısı varmış. Arkadaşlarımda sıkıntı olmadı ama herhalde sadece o elde bende olan bir şeydi. Basit eğlencede sıkıntı yaşamadım. Hazır konuyu ziyaret etmişken sizinde SNR değerini yükseltmek ve kopuntuları engellemek için önerdiğiniz bir şey var mı? :D Modem TD-W9970

Vie. Valve'de sıkıntı yok. TürkNet'in viyanaya direkt bağlantısı varmış. Arkadaşlarımda sıkıntı olmadı ama herhalde sadece o elde bende olan bir şeydi. Basit eğlencede sıkıntı yaşamadım. Hazır konuyu ziyaret etmişken sizinde SNR değerini yükseltmek ve kopuntuları engellemek için önerdiğiniz bir şey var mı? :D modem td-W9970.

SNR değerini yükseltirsen hızın düşecek. SNR değerin 14'de sorun yaratcağını hiç sanmam. Eve gelen kabloyu yenile demekten başka bir şey söyleyemem. Bu değerlerde kopuyorsa modemin ısınmasında olabilir belki yanlışta söylemeyim modem ile ilgili.

SNR değerini yükseltirsen hızın düşecek. SNR değerin 14'de sorun yaratcağını hiç sanmam. Eve gelen kabloyu yenile demekten başka bir şey söyleyemem. Bu değerlerde kopuyorsa modemin ısınmasında olabilir belki yanlışta söylemeyim modem ile ilgili.
Son destek kaydında (sonucunu paylaştığım) kullanıcı hatası dediler. Destek kaydından önce 7 ile 10 arası değişiyordu. Destek kaydından sonra yani bugün değerler arttı. Kablonun ne kadar etki edeceği hakkında bilgim olmadığı için üstüne de zahmetli ve masraflı olduğu için hiç bulaşmak istemedim. Modemin ısınmasına gelince de kablosuzu "Sadece 11n" modunda ve kanal "1" de sabit olarak ayarlı. b/g/n karışık veya başka bir ayar sıcaklığın düşmesine yardımcı olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı