Alım gücü değeri

@Fix3d porttada sıkıntı olabilir aynı benim gibi. Wi-Fi kanallarını değiştirmen modemin ısısını düşürceğini sanmıyorum. Modeme dokun çok mu sıcak diye.
Bana çok sıcak gelmedi açıkçası. Tarif etmek gerekirse elinizin tersiyle başka birisinin alından sıcaklığını ölçerken ki sıcaklık gibiydi :D Port derken? Modemin DSL girişi mi? Ya da RJ11 konnektörü mü?

Screenshot_14.png
@Patrixcs bu cevabı vermişler. Ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu? Bu destek kaydında SNR ile ilgili detayları paylaşmıştım. Portla ilgili bir şey dememiştim. Bu arada hız arttıkça SNR nin düştüğünü biliyoruz. 35mbps için ideal SNR değeri nedir?

@Patrixcs @Ulunay 35mbps VDSL Türknet internetten 35mbps Fiber (FiberV2 yazıyor ankastreye kadar geliyor anladığım kadarıyla) Millenicom a geçmek ne kadar mantıklı sizce? SNR ye etkisi olur mu? Ücret aynı. Türkneti bırakıp Millenicoma geçiyorum hiç bir fark ödemeden dediği kadarıyla. Bu POP farkı falan çok etkiler mi?

Sorun çözülmez ise Milleni.com'a geçince yüzünüz gülmeyebilir.

POP farkında ise trafiği Turkcell SOL üzerinden taşıyor. Ne kadar fark eder bilmek güç.
Biraz konu dışına çıkacak ama ankastreden bakır kablo ile fiberi taşımak ile direkt eve kadar fiber çekip GPON ile bağlamak arasında çok bir fark olur mu? Bir de bilginiz varsa bu eve kadar fiber çekme muhabbetini nasıl yapıyoruz? Elektrikçiler yapıyor mu?

Sorun çözülmez ise Milleni.com'a geçince yüzünüz gülmeyebilir.

Pop farkında ise trafiği Turkcell sol üzerinden taşıyor. Ne kadar fark eder bilmek güç.

Pek fark etceğini bende düşünmüyorum ama Turkcell'in çıkışları nedense bana daha iyi geliyor. Benim 60 aldığım yerde arkadaşım 30-40 alıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı