Alınabilecek en ucuz iPhone hangisidir?

Çok sağ olun, şimdi anladığıma göre;
iPhone tarafında 13,
Samsung tarafında S23 almam yeterli olacaktır. Hepinize teşekkürler.

Umarım gelecekte görürüz, umarım iPhone kendini düzeltir :D

Beni tatmin edeceğinden eminim, iPhone 6 kullanıyorum halihazırda gına geldi artık. (telefonu bu kadar uzun süre kullanıyorum bu arada :D)

Şimdiden hayırlı olsun.

Çok sağ olun, şimdi anladığıma göre;
iPhone tarafında 13,
Samsung tarafında S23 almam yeterli olacaktır. Hepinize teşekkürler.

Umarım gelecekte görürüz, umarım iPhone kendini düzeltir :D

Beni tatmin edeceğinden eminim, iPhone 6 kullanıyorum halihazırda gına geldi artık. (telefonu bu kadar uzun süre kullanıyorum bu arada :D)

S23 alırsan verdiğin paraya değer, iPhone 13 alırsan o paraya değer mi emin değilim.

Evet sorum budur, kimileri alacaksan iPhone 14'ten aşağı almayacaksın, onun yerine Samsung alternatiflere bakacaksın diyor ama bu kulağa mantıksız geliyor. Diyelim ki kişi Apple ekosistemini istiyor, bu sebepten iPhone alıyor Samsung gibi bir alternatifi yok. Gerçekten bir telefon için en az 44.000TL bayılmak mı gerekiyor? Yani sallıyorum iPhone 11, ya da 12 işimizi görüyor, isteklerimizi karşılıyor onları almak daha mantıklı değil mi? Sonuç olarak ihtiyacını karşılamış oluyorsun.

Kafam karışıyor, aydınlatabilecek olan var mı?

İlla iOS diyorsan ya 11 al ya da 13 diğerlerini tercih etme.

Bataryası 6-7 saat götürebilirse iyi olur. Kamera çok önemli değil, ama yine de ortalama bir kamerası olsun. Performans olarak sadece sosyal medyayı, tarayıcıyı falan kullanıyorum. Benim için önemli olan çok ısınmaması, hızlı olması ve donup durmaması.

Her ne kadar yıllardır iPhone kullanıcısı olsam da bayıla bayıla kullansam da gidip 15 Pro Max'e 100 bin vermem. Bir telefon 100.000 birim olmaz, olamaz.
Aynı şekilde standart kullanıcının işini gören düz 15'e de 60-70 bin vermem.
Aralarında neredeyse hiçbir fark olmayan düz 14 de fiyatını hak eden bir cihaz değil 15 ile aynı para zaten her yerde Pro ve Pro Max dahil tüm modelleri.
Şu an tekrar iPhone alacak olsam sıfır 13 fiyatına 2.el 13 Pro düşünürdüm.

Çok teşekkürler hocam, S23 kullanmamanızın sebebi nedir?

Kamerasının renk paleti (uzayı) berbat. Ön kamerası sulu boya, Wp'da kendi kendine yüz güzelleştirme? Gibi saçma sapan bir özellik açıyor ve kapatamıyorsun, Instagram Reels ve storylerde bozma yapıyor. HDR Reels yüklenmiyor patates gibi sıkıştırıyor Codec'i kötü, kamera geçişlerinde (ön arka) akışkan değil.
Tabii bunlar benim için geçerli sadece kaydırma yapıp içerik tüketeceksen umurunda olmayacak detaylar.
Avantajları ekran batarya en azından tam ekran reklam izletmez.

iPhone 6 kullanıyorum halihazırda gına geldi artık.

iPhone 6 artık anne telefonu bile değil babaanne telefonu olur anca.
Ömrünü tamamlamış bir cihaz.
Takasla batarya sağlığı yüksek bir 6S veya 7 bulup o şekilde cihazını da fazla para harcamadan yükseltebilirsin. Biraz uğraştırır ama değer. Hem de ticaret öğrenmiş olursun.

Her ne kadar yıllardır iPhone kullanıcısı olsam da bayıla bayıla kullansam da gidip 15 Pro Max'e 100 bin vermem. Bir telefon 100.000 birim olmaz, olamaz.
Aynı şekilde standart kullanıcının işini gören düz 15'e de 60-70 bin vermem.
Aralarında neredeyse hiçbir fark olmayan düz 14 de fiyatını hak eden bir cihaz değil 15 ile aynı para zaten her yerde Pro ve Pro Max dahil tüm modelleri.
Şu an tekrar iPhone alacak olsam sıfır 13 fiyatına 2.el 13 Pro düşünürdüm.
Kamerasının renk paleti (uzayı) berbat. Ön kamerası sulu boya, Wp'da kendi kendine yüz güzelleştirme? Gibi saçma sapan bir özellik açıyor ve kapatamıyorsun, Instagram Reels ve storylerde bozma yapıyor. HDR Reels yüklenmiyor patates gibi sıkıştırıyor Codec'i kötü, kamera geçişlerinde (ön arka) akışkan değil.
Tabii bunlar benim için geçerli sadece kaydırma yapıp içerik tüketeceksen umurunda olmayacak detaylar.
Avantajları ekran batarya en azından tam ekran reklam izletmez.
iPhone 6 artık anne telefonu bile değil babaanne telefonu olur anca.
Ömrünü tamamlamış bir cihaz.
Takasla batarya sağlığı yüksek bir 6S veya 7 bulup o şekilde cihazını da fazla para harcamadan yükseltebilirsin. Biraz uğraştırır ama değer. Hem de ticaret öğrenmiş olursun.
Çok teşekkürler, elinize sağlık öncelikle.
Dediğiniz gibi S23 kamerası o kadar berbat ise biraz kötü olmuş. Çok fotoğraf çekmem ama çekeceğim zaman sıkıntı çekmek istemem. Biraz daha araştırayım ben en iyisi.

iPhone 7 düşünmüyorum, babam kullanıyor ve nedense o da sürekli donuyor falan, safaride bir şey taratırken bir anda donuyor ve tüm yazıların hepsi bir anda yazılıyor gibi gibi. Aslında iPhone'dan çekindiren şey bu, sanırım planlı olarak cihazlarını eskitiyorlar.

Abim iş gereği bazenleri yurtdışına çıkıyor, çok fena fiyat farkları var özellikle iPhone tarafında. Muhtemelen onu bekleyip bir şeyler bakacağım.

iPhone 7 düşünmüyorum, babam kullanıyor ve nedense o da sürekli donuyor falan, safaride bir şey taratırken bir anda donuyor ve tüm yazıların hepsi bir anda yazılıyor gibi gibi. Aslında iPhone'dan çekindiren şey bu, sanırım planlı olarak cihazlarını eskitiyorlar.
Sürekli kullanmak için değil al sat için.
Dediğiniz gibi S23 kamerası o kadar berbat ise biraz kötü olmuş. Çok fotoğraf çekmem ama çekeceğim zaman sıkıntı çekmek istemem. Biraz daha araştırayım ben en iyisi.
Kendi kamerası kendi cihazları içerisinde ve standart kullanıcı için "berbat" değil benim için berbat. Yanlış anlaşılmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı