Alınabilecek en ucuz iPhone hangisidir?

Bütçe yok, götürdüğü yere kadar kullanıyorum telefonumu ve ihtiyacımı karşılayacak en mantıklı telefonu arıyorum.

Hocam size Samsung S24 önermekteyim. Eğer fantasti bir şey arıyor iseniz Z fold önermekteyim. Kamera zaten söylenecek kelime yok. Batarya enfes, kaliteli, şık, her şey için performansı yetecek derecede.

Peki özellik olarak ne istiyorsunuz batarya , kamera , performans vs ?
Bataryası 6-7 saat götürebilirse iyi olur. Kamera çok önemli değil, ama yine de ortalama bir kamerası olsun. Performans olarak sadece sosyal medyayı, tarayıcıyı falan kullanıyorum. Benim için önemli olan çok ısınmaması, hızlı olması ve donup durmaması.

Bataryası 6-7 saat götürebilirse iyi olur. Kamera çok önemli değil, ama yine de ortalama bir kamerası olsun. Performans olarak sadece sosyal medyayı, tarayıcıyı falan kullanıyorum. Benim için önemli olan çok ısınmaması, hızlı olması ve donup durmaması.
Bütçe kolaylıkla 11'e el veriyor sanırım. 14'ü de düşündüğünüze göre A serisi de önermek pek istemem bu fiyatlara. S23 256GB en mantıklı tercih olur.

iPhone 13 sıfır iPhone'lar arasında en mantıklı model.
Ona kalırsa 15 PRO MAX altı herhangi bir model almayalım? hatta 16 PRO MAX'i bekleyelim.
Böyle bir mantık yok. Sadece bizim üstün zekalı arkadaşlarda var.

Gidip de sıfır 11'e 25.000TL ver demiyorum o bambaşka bir mevzu. Fiyat sarmalı her markada var 3-5 kuruş üstüne çıktıkça çıkıyorsun.
Apple'ın düşünce sistemini beğenmiyorsan kullanmanı gerektirecek bir durum yok.

S23 gayet fiyat performans bir cihaz ülkemize özel fiyatlandırma da yapıyorlar standart kullanıcının isteklerini fazlasıyla karşılar fakat bana ücretsiz bile verecek olsalar yine de kullanmam.

S23 veya iPhone 13 ikisini de alabilirsin. İkisi de kendileri içerisinde mantıklı cihazlar.

Kral öyle bir soruyor ki sanki samsung'dan başka cihaz tavsiye edecekmiş gibi🤣🤣
Çok teşekkürler hocam, S23 kullanmamanızın sebebi nedir?

Sağolun, düz S23 ile FE modelinin arasındaki fark nedir?

Çok teşekkürler hocam, S23 kullanmamanızın sebebi nedir?

Sağ olun, düz S23 ile FE modelinin arasındaki fark nedir?

FEnin özellikleri biraz daha düşük hocam. Ek olarak size önereceğim modeller A55, S23FE, S23 Plus ve S24 Plus. Normalde S23 öneririm fakat batarya konusunda sıkıntı yaşayanlar çok. Benim bunlarin arasından önerim S23FE olur. Eğer batarya önemli ise. O kadar da önemli değil ise S23 güzel seçenek. Karar sizin.

Bütçe yetiyorsa S23 al.
S23 daha küçük(S23 6.1, S23 FE 6.4)
S23'ün işlemcisi daha iyi.
S23'ün kamerasıda daha iyi diye biliyorum.
S23 daha hafif.
S23'ün bataryası daha küçük(S23 3900mAh, S23 FE 4500mAh)

Fenin özellikleri biraz daha düşük hocam. Ek olarak size önereceğim modeller A55, S23FE, S23 Plus ve S24 Plus. Normalde S23 öneririm fakat batarya konusunda sıkıntı yaşayanlar çok. Benim bunlarin arasından önerim S23FE olur. Eğer batarya önemli ise. O kadar da önemli değil ise S23 güzel seçenek. Karar sizin.

Arkadaş haklı batarya yetersiz gelebilir S23'te, çok kullanan biri iseniz S23+ bakabilirsiniz.

Çok sağolun, şimdi anladığıma göre;
iPhone tarafında 13,
Samsung tarafında S23 almam yeterli olacaktır. Hepinize teşekkürler.
Hocam vallahi bende bıktım Samsung önermekten. Adamların her fiyat bandında mantıklı cihazları var. Keşke iPhone, Xiaomi, Oppo önerebilsem.
Umarım gelecekte görürüz, umarım iPhone kendini düzeltir :D
Arkadaş haklı batarya yetersiz gelebilir S23'te çok kullanan biri iseniz S23+ bakabilirsiniz.
Beni tatmin edeceğinden eminim, iPhone 6 kullanıyorum halihazırda gına geldi artık. (Telefonu bu kadar uzun süre kullanıyorum bu arada :D)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı