Steam Alınan oyun mobil de oynanılabilir mi?

CyHan_Atalay

Picopat
Daha fazla  
Garip bir soru olabilir. Steam'in arayüzünde "mobil aygıtlar" diye bir yazısı görmüştüm.
Birkaç gün önce de "Game Dev Tycoon" isminde 2013 yapımı, ufak çaplı bir indie oyununu Steam üzerinden almıştım. Mobil versiyonu da Google Play Store'de var. Ama ben Steam, bulut kaydı, üzerinden oyuna devam etmek daha çok istiyorum. Bu yüzden, acaba bazı oyunlar Steam üzerinden alınan bazı oyunlar mobil cihazlara indirilebilir mi?

Çok takılıyor ekran Wi-Fi 6 lazım. Yoksa hoş olmuyor. Wi-Fi 5 de
Wifi 5 ile 6 arasında ahım şahım bir fark yok. Bant genişliği olarak Wifi 5 şu anda Türkiye'deki en hızlı internetten daha yüksek bir genişliğe sahip ki Wifi 4 bile 600 Megabit hızlara ulaşıyor. Ki açılmış konuyla konuşulan konunun da bir alakası yok.
Steam üzerinden alınan bazı oyunlar mobil cihazlara indirilebilir mi?
Hayır steamden aldığınız oyun mobil olarak başka bir platformdan kullanıma sunulmuş olsa bile Steam şu anda telefon, tablet üzerinden oyun oynamayı desteklemiyor. Apple ürünlerinde galiba bilgisayar oyunları ve programları şu anda çalıştırılabiliyor ama optimizesi yetersiz düzeyde. Android cihazlarda ise bildiğim kadarıyla bir alternatifi yok. Portatif bir şekilde oynamak istiyorsanız Steam Deck, Rog Ally gibi bir el konsoluna ihtiyacınız var.

Yeni konular

Geri
Yukarı