K kazbey Femtopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor?
Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.132 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Hesabı satan kişi ticket atmıştır öyle almıştır. Yapacağınız bir şey yok hesap satın almak yasak.
SunnyDust Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 177 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #3 Geçmiş faturalardan hesabı direkt geri alabilirler.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 kazbey dedi: Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hesabın sahibi ticket açıp hesabını sizden geri almış herkes söylüyor başkalarından hesap almayın diye ama dinlenmiyor maalesef paranız çöp oldu
kazbey dedi: Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hesabın sahibi ticket açıp hesabını sizden geri almış herkes söylüyor başkalarından hesap almayın diye ama dinlenmiyor maalesef paranız çöp oldu
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.237 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 kazbey dedi: Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hesabı aldığınız yer neresi? Destek talebi açın yardımcı olabilirler belki.
kazbey dedi: Valorant hesabı satın aldım, her şeyi değiştim çift doğrulama açtım ama 4-5 saate hesap geri çekildi, böyle bir şey nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Hesabı aldığınız yer neresi? Destek talebi açın yardımcı olabilirler belki.
SunnyDust Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 177 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #6 XPlasma dedi: Hesabı aldığınız yer neresi? Destek talebi açın yardımcı olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler?
XPlasma dedi: Hesabı aldığınız yer neresi? Destek talebi açın yardımcı olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler?
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #7 SunnyDust dedi: Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hesabı satın aldığı site yardımcı olabilir satan kişiye ulaşarak
SunnyDust dedi: Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hesabı satın aldığı site yardımcı olabilir satan kişiye ulaşarak
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.237 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 SunnyDust dedi: Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hesap satışını yasaklayan Riot Games. İtemSatış,gamesatış,Hesap.com.tr gibi satılan yerlerin böyle bir yasağı yok.
SunnyDust dedi: Hesap satın almak kesin olarak yasakken nasıl yardımcı olabilirler? Genişletmek için tıkla... Hesap satışını yasaklayan Riot Games. İtemSatış,gamesatış,Hesap.com.tr gibi satılan yerlerin böyle bir yasağı yok.