Alınan VP kodu kullanılmış çıktıktan sonra ne yapılmalı?

foreverr

Hectopat
2 gün önce oyunexe sitesinden 1450 VP kodu almıştım fakat oyun içerisinde kodu aktif etmeye çalıştığımda "bu kod daha önce kullanılmış." hatasıyla karşılaştım. Instagram'dan, site üzerindeki yardım merkezinden, Şikayetvar sitesinden, WhatsApp'tan ve telefondan arayarak ulaşmaya çalıştım ancak hiçbirinde bir geri dönüş alamadım. 2 gündür ulaşmaya çalışıyorum ama nafile. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz? CİMER'e şikayet etmeyi düşündüm ama sizin de fikrinizi almak istedim resmen 100 TL boşa gitti ve siteye ulaşamıyorum şaka gibi. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye girince sol üstteki kocaman güvenli değil ibaresinden sonra çarpı tuşuna yöneldim daha güvenili sitelere yönelseniz veya ilk bir araştırsaydınız keşke.

Siteye girince sol üstteki kocaman güvenli değil ibaresinden sonra çarpı tuşuna yöneldim daha güvenili sitelere yönelseniz veya ilk bir araştırsaydınız keşke.
Daha önce de ordan alışveriş yapmıştım ve bi sıkıntı çıkmamıştı ondan dolayı tekrar yapmak istedim ve sonuç bu.

Ayrıca sol üstte site güvenli yazıyordu bende mi bir yanlışlık var

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı