Merhabalar. Hepsiburada efsane cuma indirimleri sağolsun KDV indirimi vardi tabi ben de kaçırmadım 1-2 ay sonra alacağım sistemi bügün sipariş verdim. Düşüncelerinizi bekliyorum [emoji6]
Hayırlı olsun, güzel bir sistem olmuş. Monitörünüz 1ms değil yanlız, 2 ms'dir. Elinize para geçtiğinde ramlerinizi 16GB ye çıkartıp birde SSD takarsanız çok daha güzel olur.
Hayırlı olsun, güzel bir sistem olmuş. Monitörünüz 1ms değil yanlız, 2 ms'dir. Elinize para geçtiğinde ramlerinizi 16GB ye çıkartıp birde SSD takarsanız çok daha güzel olur.
Aynen öyle yapcam.Monitör 1ms yalniz eski versiyonlari 2ms bu monitörün benim aldığım yeni üretimlerden kutuda bile 1 ms yazıyor.Hepsiburada da açıklamada da 1 ms yazıyor.
Monitör konusunda iyi yapmışsınız özellikle, ben de o gün alacaktım fakat biraz kararsız kaldığım için kaçırmış oldum indirimi. Güle güle kullanın sistemi.
Monitör konusunda iyi yapmışsınız özellikle, ben de o gün alacaktım fakat biraz kararsız kaldığım için kaçırmış oldum indirimi. Güle güle kullanın sistemi.