[Alındı] 6700K ve GTX970 Tabanlı Sistem

İk öncelikle hayırlı olsun güle güle kulanın .. mavi ekransız bol fpsli günlere inşallah.. hocam çok iyi ... alış verişi nerden yaptınız.. güvenilir yermi... kargolama sorunu varmı... güvenilirmi.. bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. bende yakında internetten alışveriş yapçağım.. korkuyorum biraz internetten fakat sizlere güvenmek istiyorum.. bilgi sahibi olabilirsek inşallah. bütçem 6.308 TL

Merhaba kardeşim sağolasın, ben farklı yerlerden aldım parçaları, aldığım yerler, Eksen Bilgisayar, Vatan Bilgisayar, N11, ve bir kac parcayida elden aldim satan kisilerden. Pc toplama niyetin varsa Eksen Bilgisayara bir bak derim fiyatlari diğerlerine nazaran daha uygun ve sorunsuz güvenebilirsin, 4 Bin Tl ye yakın ürün aldım eksenden, hic bir sorun cikartmadilar bana

Ben sistemin hepsini 6.300 Bütçe ile sinerjiden alcağım güvenebilirmiym o siteye..

Ben sistemin hepsini 6.300 Bütçe ile sinerjiden alcağım güvenebilirmiym o siteye..
Sinerjiden hiç alışverişim olmadı ama çok fazla alışveriş yapan var bir sorun olucağını sanmıyorum. Şahsen ben alırken bunları hiç düşünmedim zaten bilindik firmalarda güven sorunu olmaz genelde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…