G grphantom Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bugün laptop bakmaya vatana gittim ve masaüstü alıp çıktım. Sizce ekran kartı nasıl olmuş ? Arkadaslar resim yüklerken boyut çok büyük hatası alıyorum. O yüzden burdan yazayım; AMD fx 6300 asus 750 ti oc strix Msi g43 Zalman z3 Seagate 1 tb xigmatek tauro 80 plus 600w Toplamda 1736 TL Masaüstüne geçince atmayı deneyeceğim henüz bilgisayarı açamadık çünkü VGA dönüştürücü gerekliymiş yarın gidip alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Merhaba arkadaşlar bugün laptop bakmaya vatana gittim ve masaüstü alıp çıktım. Sizce ekran kartı nasıl olmuş ? Arkadaslar resim yüklerken boyut çok büyük hatası alıyorum. O yüzden burdan yazayım; AMD fx 6300 asus 750 ti oc strix Msi g43 Zalman z3 Seagate 1 tb xigmatek tauro 80 plus 600w Toplamda 1736 TL Masaüstüne geçince atmayı deneyeceğim henüz bilgisayarı açamadık çünkü VGA dönüştürücü gerekliymiş yarın gidip alacağım.
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #3 Sistem güzel, hayırlı olsun.
G grphantom Hectopat Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #4 Teşekkürler çok uzun zaman bekledim ama hala açamadık makineyi bu saattede açık bilgisayar mağazası bulamadık öyle yatıyor masada. Fotoğraf atmayı deniyorum fakat boyut hatası veriyor. Sanırım tabletten girdiğim için. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Teşekkürler çok uzun zaman bekledim ama hala açamadık makineyi bu saattede açık bilgisayar mağazası bulamadık öyle yatıyor masada. Fotoğraf atmayı deniyorum fakat boyut hatası veriyor. Sanırım tabletten girdiğim için.