[Alındı] AMD Ryzen 5 1600 ve MSI RX 480 Sistem

Sonunda sistemi topladık. Öğleden sonra toplandı bilgisayar ve Windows 10 kuruldu. Açıkçası beğendim yani. Kablolamayı da beğendim. Kasaya şimdi bazı uygulamalar yükleniyor. Akşam getirecek bilgisayarcı. Resimleri o zaman atarım. Bu bilgisayarı toplamamda yardımcı olan herkese ve tüm Technopat ailesine teşekkür ediyorum. @BERWAR @CJack60 @Neko @35UPGRADER36 @Nazım Paşa @FurkanEmir41 @Jira @FantastikTürk @Lactuca @Streak of Lightning @Silinen üye @edgawm

Bu arada sistemi yazmayı unuttum.
  • İşlemci: AMD Ryzen 1600
  • Anakart: MSI B350 Tomahawk
  • Ekran Kartı: MSI RX 480 Gaming X 8GB
  • RAM: Corsair Vengeance LPX Kırmızı 16GB(2x8) 2400MHz
  • SSD: Samsung 850 EVO 250GB
  • HDD: WD Blue 1TB 7200 RPM
  • PSU: High Power 600w 80+ Bronze
  • Kasa: Aerocool Project 7
  • Monitör: AOC G2260VWQ6

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak anlayamadım.

Kasanın arka ve işlemci fan kabloları salkım saçak görünüyor. Olması gereken kasadaki tüm fan kablolarının huba bağlanıp anakartın CPU fan girişine sadece hub girişini bağlamak olmalıydı.

Kablolama olmamis, faili mechul bir 200TL ucret var ortada. Bu ucreti neden, nicin verdiniz? Bu sistem nereden toplandi? Hicbir sey anlamadim.
Sistem guzel fakat o kablolama ve fan isi hic ama hic olmamis.

Bu sistemin 5900TL tuttuguna inanmadim bu arada.

Guncelleme:
Evet, sasirmadim. Sistem anca 5500TL ediyor. Ortada 400 liralik bir cebe atma mevcut. Ustune verdigin ek 200TL var. Bu isin sonu guzel bir soguk su.

Hayirli olsun tekrar.

Son düzenleme:
Kablolama olmamis, faili mechul bir 200TL ucret var ortada. Bu ucreti neden, nicin verdiniz? Bu sistem nereden toplandi? Hicbir sey anlamadim.
Sistem guzel fakat o kablolama ve fan isi hic ama hic olmamis.

Bu sistemin 5900TL tuttuguna inanmadim bu arada.

Guncelleme:
Evet, sasirmadim. Sistem anca 5500TL ediyor. Ortada 400 liralik bir cebe atma mevcut. Ustune verdigin ek 200TL var. Bu isin sonu guzel bir soguk su.

Hayirli olsun tekrar.
Öncelikle sistemi tekrar yazıyorum. Yukarıya bazı şeyleri yazmayı unutmuşum.
İşlemci: Ryzen 1600 | Anakart: MSI B350 Tomahawk | RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8) 2400MHz | Ekran Kartı: MSI RX 480 Gaming X 8GB | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | Hard Disk: WD Blue 1TB 7200 RPM | PSU: High Power 600w 80+ Bronze | Kasa: Aerocool Project 7 P7-C1 | Monitör: AOC G2260VWQ6 | Klavye: Bloody B120 | Mouse: Bloody V7M |Mousepad: Bloody B-080
Sistem bir bilgisayarcı tarafından temin edilip montajlanmıştır. O ücreti de ailemden dolayı verdim. Benim yapmama izin vermediler. Bir de optik sürücü olarak Asus harici optik sürücüsü var. Bu arada teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ekledigimizde 5750TL yapiyor. Bilgisayarcidan uzak durmaliydin. Sistem toplaman icin burada herkes seferber oluyor. Sinerji, Inventus, Itopya, Nova Bilgisayar gibi siteler sana montajlayip yolluyorlardi. Bu sayede iceride kalan 150+200TL gibi bir miktari kurtarabilirdin.

Olan olmus, iyi gunlerde kullan. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı