[Alındı] Asus Strix GTX 1080 ve İ7 6800K Sistem

Rekabetçi oyun çok oynamıyorum. Oynasam da 60Hz yetiyor. İyiki 4K seçmişim, çok memnunum.

İ7 6800K yı olası bir SLI durumu için aldım.

CPU' yu 4.3 Ghz ye çektim.

Dosya Ekleri

• 99.jpg
    527 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba uzun bir süre imla hatasından dolayı cezalıydım. Sisteminiz çok güzel güle güle kullanın.

Ben gecikme hissetmedim.
Bir sorum var, Asus Strix GTX 1080 GTA V'de 3840x2160, ultra ayarlarda 38-40 FPS'mi veriyor? Öyle ise çok iyi vallahi.

En yoğun çimlerin olduğu yerde 33 civarı. O da çok nadir. Geri kalan oyunda ort. 50 fps aliyorum.

En yoğun çimlerin olduğu yerde 33 civarı. O da çok nadir. Geri kalan oyunda ort. 50 fps aliyorum.
Benim kafama takılan GTA V'de ultra ayarlarda 4K çözünürlüğünde 38-40 FPS aşırı iyi sizin işlemcidende kaynaklanıyor yada kart çok güçlü sizce hangisi?

@mu1453 Kartın vadettiği performans buydu zaten. İnsanlar 4K için korkuyla bakıyorlar. Bunun nedenini çözebilmiş değilim.

süper bir sistem ellerine sağlık. hayırlısı olsun güle güle kullan.

bence şuanda 4k da oyun destekleyen bir kart yok. var ama 30 fps de oyun bana göre güzel bir oyun deneyimi sunmaz. 60-70 fps olsa tamam derim. artık gtx 1080 ti bekleyeceğiz.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız. Konunuzu baştan sona okudum ve kararsız kaldım. Monitör konusunda deneyimleriniz nasıl? Uzun süredir kullanıyorsunuz.
Asus PG279Q ile PG27AQ arasında kaldım.

Rekabetçi oyun çok oynamıyorum. Oynasam da 60Hz yetiyor. İyiki 4K seçmişim, çok memnunum.

İ7 6800K yı olası bir SLI durumu için aldım.

CPU' yu 4.3 Ghz ye çektim.
Merhaba size şöyle bir sorum var 2K monitör olarak g-sync destekli Dell 2716DG'ye baktınız mı? Fikriniz nedir?
Asusdan 1 tık önde gibi geliyor bana herşey aynı sadece fiyat düsük mü?

Benim seçimin PG27AQ oldu, çünkü benim önceliğim çözünürlüktü. Bu özelliklerde Acer in XB271HK modeli ve PG27AQ vardı. Diğer monitörleri incelemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…