[Alındı] Dark N10 ve Aerocool 600W Güç Kaynağı

Resimlere ufak bir güncelleme yapalım. Güç kaynağının detaylı olarak fotoğrafları böyle. Kasanın fotoğrafları ise çok yakın bir zamanda gelicek
Koltuktan başka çekebilecek sağlam bir yer bulamadım masa boş değildi kusura bakmayın. Ayrıca çözünürlüğü 3888 x 2592 'den 1920 x 1280'e düşürmek zorunda kaldım. Görüntülerde bir netlik sıkıntısı varsa lütfen bildirin.

Dosya Ekleri

• foto4.jpg
    500,4 KB · Görüntüleme: 351
Ben de aynı kasayı ve güç kaynağını almayı düşünüyorum bazı sorularım var, güç kaynağı kasaya takıldığında kablolar çok birikiyor mu ? kasaya kablolar tam saklanabiliyor mu ? fanlar kaliteli mi ?

Tam olarak kullanmadan bir şey söylemem. Tüm parçalar elime ulaştığı zaman montajı gerçekleştiricem. O yüzden bir şey söylemem henüz ama kasanın fanları internette izlediğim videolara ve internette okuduğum yorumlara göre sessizmiş.
Ayriyetten fanları hırpalamadan elimle yokladım biraz gayet sağlam duruyorlardı.

O zaman kasayı tam olarak topladığın zaman buradan yazarsan sevinirim kasa çok şık ve sade çok hoşuma gidiyor.

Hayırlı olsun. Kardeşim ekran kartı için ferah bir yer var dedin. Ekran kartını öğrenebilirmiyim?

Emeğine sağlık. Güle güle kullanman dileğiyle kardeşim. Bu arada fotoğraflar vs. gercekten cok kaliteli tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…