[Alındı] FX X8 9370 PC Toplama

FullScreen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yeni topladığım pc hakkında bir fikir edinmek istedim. Sadece ekran kartım eksik kaldı ve ne alıcağıma bir türlü karar veremedim. Sizlerden yorumlar bekliyorum. Teşekkürler

Bilgisayarım özellikleri:

Hayırlısı olsun. Anakarta takılı olan kart hangi model?

Teşekkür ederim hocam ZOTAC GTX 460 AMP.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Ama işlemci ve Ram'ler olmamış.

O işlemci elektikli ısıtıcı gibi, extreme bir durum olduğu için normal kullanıcılar satın almamalı çünki 84W nere 220W nere. Extreme durum için yine bellekleride 2133Mhz den başlamalı! İşlemci 1866MHz destekliyor. 1050W güç kaynağı çift ekran kartı yada 3'lü için gereken Extreme durumlarda geçerli. Yok iş için kullanacağım desen o işlemcinin ne işi var derim.
Ekran kartı olarak Extreme seviyelerden seçde hayrını gör; GTX 780 - 790 yada 7990 gibi.

Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim herkese. Üstündeki ekran kartı eski pcm den kalan ekran kartı ekran kartı bilerek almadım çok kararsız kaldım ve sizlerle paylaşmak istedim. Teşekkürler.

Sistemi almadan forumda konu açmış olsaydın Intel işlemci ile dengeli bir sistem almış olacaktın. Neyse alınmış alınmıştır. Son zamanlarda sistem aldıktan sonra konu açanlar çoğaldı. Konuyu açın önerilere göre sistem alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…