[Alındı] GTX 1060 i5 6500 Skylake Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın zamanda topladığım oyun odaklı sistemimi sizlerle paylaşmak istedim. Sistemin maliyeti 5600 TL tuttu. Umarım beğenirsiniz.

• Teknik Özellikler
  • Ekran kartı: MSİ GTX 1060 Gamıng X 6 GB
  • İşlemci: İ5 6500 Skylake 3.20 GHz Turbo Boost 3.60 GHz
  • Anakart: Asus H170 Pro Gaming DDR4 2133 MHz
  • RAM: Kignston Hyperx DDR4 2133 MHz 16 GB
  • Sıvı Soğutucu: Silverstone Tundra TD02 Lite
  • Kasa: Aerocol GT-S Black Edition
  • SSD: Silicon Power 120 GB
  • Hard Disk: Segata 500 GB
  • Power Supply: 500 Wat Artes
  • Kasa Fanları:2x 12 cm 1x 14cm 1x 20cm
  • Monitör:Benq GL2460 2 ms 60 Hz
  • Mouse:Everese SGM-X7
  • Klavye:Avec
Arkadaşlar resimler biraz kötü çıktı. Ben de anlamış değilim. Telefonumun kamerasi kötü değil aslında. Oyunlardan aldığım FPS'leri de şöyle kısaca yazayım.

Not: SSD, Harddisk ve PSU eski kasadan aktarımdır. Yakın zamanda 3'ünü de değiştirmeyi düşünüyorum.

Oyun Testleri
  • GTA V:75-85 FPS
  • Doom 4: 95-180
  • Crysis 3: 70-90
  • Call Of Duty İnfinite Warfare 75-90
  • Valley Benchmark 50-90
Sonuçlar bu şekilde arkadaşlar. Hepsini en üst ayarlar'da denedim. İleride video koymayı da düşünüyorum. İlk sistem konum olduğu için pek fazla bir şey gelmedi aklıma. İyi kötü yorumlarınıza şimdiden teşekkür eder daha iyileri sizin olmasi dileği ile saygılar.

5.r.jpg
1.r.jpg
3.r.jpg
5.r.jpg
2.jpg
4.jpg
6.jpg
9.jpg
8.jpg
13.jpg
10.r.jpg
7.r.jpg
11.r.jpg
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana artık yorum yapmıyorum. Beni ilgilendirmiyor. Benimle ilgili bir sorunun varsa bu senin sorunun benim değil.

Sana artık yorum yapmıyorum. Beni ilgilendirmiyor. Benimle ilgili bir sorunun varsa bu senin sorunun benim değil.

Eleştirilerinde haklı olabilirsin ancak fikrini savunurken biraz daha cümlelerini seçerek kullanmalısın. İnsanları kırmaya ne gerek var? Ancak arkadaşa da kızmamak lazım Technopat bir aile ortamı ve ailesinden birinin iyi bir sistem toplamasını istiyor ben böyle anladım umarım doğru anlamışımdır. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı