[Alındı] İ5-6400 & MSİ RX470

Merhaba, sistemi nereden aldınız acaba? Hayırlı Olsun bu arada.
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım.
PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir.

Öncelikle çok teşekkür ederim.
Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım.
PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir.
Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından?

Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından?
Hepsi kutulanmış jelatinleri açılmamış vaziyette geldi fakat ram için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Önceden açılmış test edilmiş olmalı. Ama taktım bir sorun yok.

Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. :)
Çok çok teşekkür ederim, resim yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor boyutlarınıda 830 kb yaptım neyden kaynaklı anlamıyorum :D

Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. :D Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. :D Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maşallah demen yeterli dostum, darısı senin başına :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı