[Alındı] i5 6500 ve Msi RX 480

Dolar 3.09 iken imzam da ki sistem 4500 TL'ye alınabiliyordu. Üstelik ben de Vatan Bilgisayar'dan topladım sistemi. Oradan almasam 4300-4200 TL'ye alınabilirdi.

Asus VG245 tam olarak almak istediğim monitör hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Monitörü almaya hiç niyetim yoktu vatana gittiğimde karar verdim almaya ve iyi ki almışım diyorum. Performans ergonami olarak gerçekten beni mest etti kesinlikle tavsiye ederim.

Dolar 3.09 iken imzam da ki sistem 4500 TL'ye alınabiliyordu. Üstelik ben de Vatan Bilgisayar'dan topladım

Dolara artık alışmak lazım. O fiyattı bu fiyattı derken 5 lirayı görecek zaten.

Dostum ben aldım bu dediğin monitörü 1200 liraya. 1 ay oldu gözümü çok yoruyor. Sadece bunu söyleyebilirim sana.

Dostum ben aldım bu dediğin monitörü 1200 liraya. 1 ay oldu gözümü çok yoruyor. Sadece bunu söyleyebilirim sana.

Henüz bir göz yorgunluğu yaşadığımı söyleyemem. Zaman geçtikte gelişmeleri haberdar ederim.

Hayırlı olsun demeyi unuttum. Hayırlı olsun

Şuan o heyecanla anlamıyorsun ama gözünü gerçekten yoruyor. Blue Light Filter özelliğini kullandın mı hiç?

Hayırlı olsun demeyi unuttum. Hayırlı olsun

Şuan o heyecanla anlamıyorsun ama gözünü gerçekten yoruyor. Blue Light Filter özelliğini kullandın mı hiç?

Özelliği açınca renkler gözüme kötü göründüğünden kapatıyorum. Msi gaming app kullanıyorum. Oradan oyun modunu seçtiğimde renkler güzel oluyor bence. Bir de renk körüyüm çok anlamıyorum teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…