Bilginize i56600K daha iyi detaylı araştırın sadece buzdağının üstünde i7 iyi buzdağının altı farklı söylüyor. (Sözlerim oyun amaçlı giriş-orta seviye render sistem için geçerli.)
Hatırladığım kadarıyla o kasada ikinci ekran kartı için disk yuvasını çıkarmak gerekiyordu. Bir tanesi için problem yok yani. Kablolama için de kasanın yanında tutturgaçlar ve yer ayarlanmış.
Modüler bir PSU da hiç bir sıkıntı olmaz ama mesela benimkinde bayağı uğraşarak arka kapağı kapatabildim uğraştırıyor yani ama kesinlikle dediğiniz gibi yerler ayarlanmış güzel ferah ve alınmasını önereceğim bir kasa.
Oyun açısından daha iyi. Unutmayalım ki oyunlarda her şey FPS değildir. Yani nette FPS karşılaştırmalarına bakmak yerine bazı sayfalardan daha güvenilir karşılaştırmalara bakılabilir.
Bilginize i56600K daha iyi detaylı araştırın sadece buzdağının üstünde i7 iyi buzdağının altı farklı söylüyor. (Sözlerim oyun amaçlı giriş-orta seviye render sistem için geçerli.)
Hayırlı olsun. Fakat bir düşüncemi belirteceğim. Bu segment sistemlerde artık depolama yapmayacaksanız, sadece SSD kullanmak daha mantıklı olacaktır. Zira SSD fiyatları normalleşti.
Hayırlı olsun. Fakat bir düşüncemi belirteceğim. Bu segment sistemlerde artık depolama yapmayacaksanız, sadece SSD kullanmak daha mantıklı olacaktır. Zira SSD fiyatları normalleşti.
O sitelerden zamanında ben de çok araştırma yaptım. Dediğim gibi, ikisi arasında çok fark yok. Ama ben anakart USB 3.1 desteklesin, daha çok USB'si olsun, işlemci soğutucum da stok olmasın diyen kullanıcı i5 6600k ile gayet mutlu olur.
@Grmmfo O site kullanıcı bazlı çalışıyor. Bu yüzden kullanıcı ne oy verirse veriler o şekilde güncelleniyor. Ayrıca O.C. edilse dahi i7 6700, i5 6600K'dan daha performanslı bir işlemci.