İyi sosyaller arkadaşlar. Sonunda sistemi toparladım ve fotoğrafları ve testleri hallettim. Öncelikle buradan @Son Anka ya selam olsun bu ekran kartını onun önerisi ile aldım Parçalar Amazon üzerinden toplandı fakat Türkiye'ye kargo ile değil abimin bavulu ile geldi. Bu yüzden toplamda 50 dolar gibi bir vergi ödedim onun dışında bir para ödemedim. Sistem bana 3200 TL gibi bir fiyata mal oldu. Oyun testlerini 1080p monitörüm olmadığı için atmıyorum ama sorarsanız GTA 5'de en yüksek ayarlar Msaa 2x'da 70 FPS alıyorum 1440x900 çözünürlükte. Şimdi parçalara geçebiliriz galiba.
Yurt dışından alınan parçalar:
i7 6700k
Msi z170-a Gaming m3
Gigabyte Gtx 970 Xtreme Gaming
Corsair Vengeance 8gb 2400 mhz tek slot
CoolerMaster Hyper 212 Evo
Evga 600b
Türkiye'den alınan parçalar:
Corsair Carbide Spec-01
Frisby FCL-F12B
SilverStone SST-FN121-P-RL
Hayırlı olsun güzel sistem güle güle kullanın . Birkaç sorum olacak. Belleklerin CL değerli nedir ? Ve kasadan memnun musunuz, malzeme kalitesi vs. nasıl ?
Hocam oyun için sistem topladıysanız İ7 6700K gereksiz olmuş. Oyun videosu vb. işler için toplanmış bir sistem ise güzel sistem olmuş. Kasa da gayet hoş ve renkler uyumlu.
Hayırlı olsun güzel sistem güle güle kullanın . Birkaç sorum olacak. Belleklerin CL değerli nedir ? Ve kasadan memnun musunuz, malzeme kalitesi vs. nasıl ?
Teşekkür ederim. Bellekler 14 galiba ya 14 ya 16 olması lazım. Kasadan açıkçası pek memnun değilim kablolama için yeterli yer yok ve anakart atx olmasına rağmen güç kaynağı santim santim sığdı fotoğraflara bakarsan anlarsın. Onun dışında malzeme kalitesinden bi şikayetim yok ve benim hard diskler 3.5 inc sığmadı o slotlara.
Hocam oyun için sistem topladıysanız İ7 6700K gereksiz olmuş. Oyun videosu vb. işler için toplanmış bir sistem ise güzel sistem olmuş. Kasa da gayet hoş ve renkler uyumlu.
İleriye dönük olsun diye tercih ettim usta zaten bunu almasam 6600k alacaktım ona para verip i7 6700 performansi alamayacağımı bildiğim için hem o.c seviyorum hem de ileriye dönük olsun diye aldım.
Kıskanmadım kii
Hayırlı olsun süper bir makine.
Gigabyte yapıyor yaa. Konuşuyor kart resmen. MaşAllah'ı var.
O klavyeyle fare de çok güzel.
Güle güle kullanasınız
Kıskanmadım kii
Hayırlı olsun süper bir makine.
Gigabyte yapıyor yaa. Konuşuyor kart resmen. MaşAllah'ı var.
O klavyeyle fare de çok güzel.
Güle güle kullanasınız