[ALINDI] i7 6700k RX 470 Sistem

alacağım sistem rx 480 i5 6500 b150 anakart.
monitörüm ise syncmaster b2230 samsung markalı vga lı bir monitör ( tüm bütçemi kasaya harcayacagım bu monitörü değiştirme şansım yok) sorun olur mu? ne kadar olur? en kötü ne olur
kardeş eğer monitöründe o düz çizgili dvi yada hdmi girişi yoksa monitörünüde değiştirmen lazım

Hayırlı olsun arızasız kullanırsınız umarım.10 numara sistem toplamışsınız ancak benim düşüncem ssd yı daha yüksek yapsaydiniz bu sisteme daha iyi giderdi.

Anladım :) hayırlı olsun ne diyelim.Birde lol csgo veya gta 5 gibi oyunlardaki fps degerlerini yazar mısınız ?

Oyunlar suan indirme asamasinda, sadece CS:GO yuklendi. Ondada butun ayarlar en ust seviyede oldugunda 270-300 arasi bir fps veriyor. Monitorde 144hz olunca acayip akici bir oyun keyfi oluyor.
LOL oynamiyorum ama dota2 oynuyorum, o da yuklenme asamasinda. Oynayinca onu da yazabilirim.

dostum vatandan anakart işlemci ekran kartına nasıl oyun ve mouse hediye ettiler? ben de 3000tllik pcmi oradan alacagım da. bana da hediye ederler mi yoksa sadece senin aldıgın ürünlere özel mi?

rx 480 b150 anakart i5 6500 hediye verirler mi

Oyunlar suan indirme asamasinda, sadece CS:GO yuklendi. Ondada butun ayarlar en ust seviyede oldugunda 270-300 arasi bir fps veriyor. Monitorde 144hz olunca acayip akici bir oyun keyfi oluyor.
LOL oynamiyorum ama dota2 oynuyorum, o da yuklenme asamasinda. Oynayinca onu da yazabilirim.
Çoğu insanın hayali diyebileceğimiz kadar harika ya.Umarim sorun cikmadan kullanirsiniz.Gectigimiz ay bende i5 6500 ve r9 380 sistem topladim.Bileşenlerim kötü değil ancak güzel bir monitör alamadim.Bu yüzden oyunlardan zevk alamiyorum.Hoş bir durum değil ne yazıkki.

dostum vatandan anakart işlemci ekran kartına nasıl oyun ve mouse hediye ettiler? ben de 3000tllik pcmi oradan alacagım da. bana da hediye ederler mi yoksa sadece senin aldıgın ürünlere özel mi?

rx 480 b150 anakart i5 6500 hediye verirler mi

Steelseries kinzu v3 mouse benim anakarta özel hediye. M5 için yani.
Ama totalwar warhammer MSI hediyesi.

Çoğu insanın hayali diyebileceğimiz kadar harika ya.Umarim sorun cikmadan kullanirsiniz.Gectigimiz ay bende i5 6500 ve r9 380 sistem topladim.Bileşenlerim kötü değil ancak güzel bir monitör alamadim.Bu yüzden oyunlardan zevk alamiyorum.Hoş bir durum değil ne yazıkki.
Sıkıntı yapma ya monitorünü de değiştirirsin al sana süper sistem. :)

Bir kısmını amazondan aldım. Çabuk bozulabilecekleri vatandan. Kasa da inventus'dan.
İşlemci+Anakart+Ekrankartı= 3,023 TL Vatan (Kinzu v3 mouse hediye + Totalwar Warhammer Key)
Kasa+Cd rom = 456+59= 515 TL Inventus
PSU + Corsair h100 v2 = 89,99$ + 104,20$ + Kargo ve vergi = 241$
RAM 74,99$ + Kargo = 80,16$
WD Black 1 TB 69,99$ + Kargo = 90$
PNY 128GB SSD 39,99$ + Kargo = 78$

Toplam olarak : 489$ + 3,023TL. Dolar kuru değişiklik gösterdiği için TL çevirmedim.

Edit: Corsair RGB USB Kulaklık da 76,83$ Kargo dahil.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ya ikinci RX 470 takarak CF yaparım, ya da bunu satıp bir 1080 takabilirim.

Bu sistemi nasıl test edebilirim ? Basit yolları var mıdır?

Kardeş bende Ram Psu Ve HDD amazondan almak istiyorum gümrükte kalır mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı