[Alındı] i7 6700k Sistem

Oriente

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Yeni parçalar;
  • İntel i7 6700k
  • MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege
  • Corsair H100i Gtx
  • Kingston HyperX Fury 2666 MHz 2x8 GB
  • Samsung 850 Evo 250 GB
  • NZXT S340
  • Corsair VS650

Eski parçalar;
Asus GTX 650 Ti Boost
Samsung 320 Gb Hdd

Sonunda istediğim sistemi toplayabildim. Şu ana kadar her şey istediğim gibi oldu. Umarım bir sıkıntı çıkmadan uzun yıllar kullanabilirim. Şu an kafamdaki plandan tek eksik HUE+ Extension kit. Onu da kısmetse mayısta takacağız. Herhangi bir konuda soru sormak isteyen olursa mümkün olduğunca cevaplamak isterim. Burada, kaydolduğumdan beri bana çeşitli konularda yardımcı olmak için cevap yazan arkadaşlara ve tüm Technopat çalışanlarına teşekkür ederim.

Güzel bir sistem daha iyi ve daha güncel ekran kartı da eklersen çok daha güzel olur.

Güzel bir sistem daha iyi ve daha güncel ekran kartı da eklersen çok daha güzel olur.
Teşekkür ederim. Şuanki ekran kartımdan çok memnunum bana yeterli performansı verecektir.

Hayırlı olsun hocam. Ürünleri amazondan mı aldınız?
Teşekkür ederim. Ürünleri İzmir / Çankayadan aldım. Kasayı İP Telecom'dan aldım bir tek.

Anakart'dan memnunmusunuz ? Toplam fiyat kaç TL tuttu ? Kasayı aldığınız yerin link adresini atabilir misiniz ?

Anakart'dan memnunmusunuz ? Toplam fiyat kaç TL tuttu ? Kasayı aldığınız yerin link adresini atabilir misiniz ?
Şöyle söyleyeyim. Kullanmaya başlayalı bir kaç gün oldu. Şuanda gayet memnunum. Performansı dışında tasarımı, ledleri ve debug ledleri falan benim istediğim gibi. Renk şeması falan kasayla tam bir bütün oluşturdu. Yalnız anakartın içinde 2 adet sata kablosu çıktı. Arka plaka yastıklı değil ve kasa power girişleri için o hayatı kolaylaştıran aparat çıkmıyor. Toparlamak gerekirse performansı konusunda şuan sıkıntım yok fakat o fiyata kutu içeriği oldukça boş... 6 parçanın toplam fiyatı 3,033 Tl. Kasa 270 Tl+15Tl kargo. Toplamda 3,318 tutmuş oldu. Kasanın linkini veriyorum. https://magaza.iptelecom.com.tr/kasa/27-nzxt-s340

Kasayı aldığım yer ile ilgili bir not eklemek istiyorum. Tam 25 saat sonra kasa elimdeydi ve kapıda ödemeleri yaptım. Ayrıca facebook üzerinden firma ile 2 kez iletişime geçtim ikisinde de çok kısa sürede gayet güzel iletişim kurdular.

Hayırlı olsun.
Anakart olarak neden tercihiniz o oldu acaba ?
Teşekkür ederim. Anakart konusunda technopat sistem tavsiyelerine güvendiğim için fazla model bakmadım ve bunu almaya karar verdim. Birde teması oldukça hoşuma gitmişti. Tüm kasa siyah beyaz oldu.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu canavarın tek eksiği ekran kartı.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bu canavarın tek eksiği ekran kartı.
Tabiki gönül ister bir 980 Ti dursun orada. Ama şuan kulladığım monitörü, oynanan oyunları falan düşündüğüm zaman o harcamayı yapmayı göze alamadım. Bir süre daha böyle gideceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…