[Alındı] i7 6700k Sistem

Yeni aldığın için olmasın ?
Yoo. Niye yeni aldığım için olsun. Dostum benim odam da çok fazla elektronik alet ve kitap var. Aşırı derecede toz tutuyor bu yüzden. Eğer kasa normalden fazla toz çekse öyle bir sorunum var derdim. Kasanın içi dahil heryeri siyah. Siyah tozu kiri en çok gösteren renk. Belkide sana öyle geliyor.

Hue+ alacaktın galiba aldınmı?
Kısmetse salı günü elimde olacak.

Hue+ için detaylı bir inceleme bekliyor olacağım.

Hocam iyi akşamlar, kullandığınız güç kaynağını önermiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Hocam iyi akşamlar, kullandığınız güç kaynağını önermiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz ?
İyi akşamlar. Hocam önermedikleri nokta ne onu söylersen o şekilde cevap vereyim. Yani sesi falan yapmıyor. Fakat şunuda belirtmek isterim bir 980 Ti takılı değil sonuçta. Benim kartım 130w falan daha az harcıyor. Belki çok uç noktalarda kullanınca sıkıntı çıkartıyordur bilmiyorum ama şükür ben hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Hocam bilmiyorum. Bir arkadaşımız bu güç kaynağını eklemiş, altına da bu corsair 'vs' serilerini önermiyoruz dedi. Bende anlam veremedim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…