Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #81 Bu akşam sipariş vereyim bari şimdi bunu alacaz dedik stoklar biter cevapların için teşekkür ederim kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu akşam sipariş vereyim bari şimdi bunu alacaz dedik stoklar biter cevapların için teşekkür ederim kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 30 Mayıs 2016 #82 Erşan Kuneri dedi: Bu akşam sipariş vereyim bari şimdi bunu alacaz dedik stoklar biter cevapların için teşekkür ederim kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Rica ederim ne demek. Ekran kartı boyutlarına baktın değil mi? 970'in boyutlarını bilmiyorum ben. Bende hayırlı olsun diyeyim şimdiden.
Erşan Kuneri dedi: Bu akşam sipariş vereyim bari şimdi bunu alacaz dedik stoklar biter cevapların için teşekkür ederim kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Rica ederim ne demek. Ekran kartı boyutlarına baktın değil mi? 970'in boyutlarını bilmiyorum ben. Bende hayırlı olsun diyeyim şimdiden.
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #83 Benim ekran kartım 28 cm sığar mı sence internet sitesinde yazanlara göre sığar gibi ama LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim ekran kartım 28 cm sığar mı sence internet sitesinde yazanlara göre sığar gibi ama LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oriente Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 905 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir 30 Mayıs 2016 #84 Erşan Kuneri dedi: Benim ekran kartım 28 cm sığar mı sence internet sitesinde yazanlara göre sığar gibi ama LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Sığar heralde ya benimkide 21-22 cm.
Erşan Kuneri dedi: Benim ekran kartım 28 cm sığar mı sence internet sitesinde yazanlara göre sığar gibi ama LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla... Sığar heralde ya benimkide 21-22 cm.
Erşan Kuneri Kilopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #85 Tamamdır teşekkür ederim dostum LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B BarceBOSS Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2016 #86 HUE+ konusunda detaylı gördüm. Yeniden hayırlı olsun.