[Alındı] i7 6700k Sistem

Boyle guzel bir sisteme 980ti cok güzel yakışır. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hangi tür oyunlar oyunuyorsunuz?
Teşekkür ederim. Ağırlıklı LOL, CS:GO oynuyorum şuanda çok vakit istemeyen oyunlar. Arada ArcheAge oynuyorum. Eski sistemimde ArcheAge oynamaya dayanamıyordum artık darboğazı iliklerimde hissediyordum öyle söyleyeyim. :)

Size uygun fiyatlı bir ekran kartı lazım. Sisteminizden daha fazla verim ve daha iyi performans alırsınız. Önerim Gtx 950 - 960, R9 380 - R7 370

Size uygun fiyatlı bir ekran kartı lazım. Sisteminizden daha fazla verim ve daha iyi performans alırsınız. Önerim Gtx 950 - 960, R9 380 - R7 370
Yorumun için çok teşekkür ederim. Fakat 650 Tİ BOOST kullanırken gidipde 950-960 almam asla. 3-5 fps için o kadar para değmez. Üstelik gidipde GTA V falan da oynamayacağım. Oynayacak olsam bile korsanını bulup 2-3 ay oynayacağım. Ekran kartı alacağım zaman kesinlikle yeni mimari almayı düşünüyorum. Birde ekran kartı alacağım zaman yeni bir ekran almalıyım. Onu da düşünüyorum.

Bütçe varken H440 yada Noctis 450 alsan daha iyi olurdu sanki. Radyatörü mecburen ön tarafa takmak zorunda kalmaz daha çok rağbet edilen şekilde üste takardın. Ekran kartı için yeni nesil kartları beklemek en iyisi.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Bütçe olmadığından dolayı bu kasayı seçtim aslında. :) Kasa çok fazla hoşuma gitti. Dediğiniz gibi üst kısmıda sıvı soğutmaya uygun olsa tadından yenmezdi. Fakat fiyatına göre oldukça başarılı ve kaliteli. Kapakları eğip bükmeye çalıştım banamısın demedi.

@Oriente Selamlar.
İzir Çnakaya'dan topladım demişsiniz. Ben de İzmirdeyim. Çankaya'da hangi mağazadan temin ettiniz ? Güvenilir ve uygun fiyatlı ise ben de bir bakmak isterim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı