[Alındı] i7 6700k Sistem

Hocam sistem hayırlı olsun. Anakart hakkında biraz daha görsel ekleme ve de eksileri nedir anlatabilirmisiniz ?
Teşekkür ederim. Şuanda görsel ekleyemem ama unutmaz isem haftaya ekleyebilirim. Anakartın henüz OC performansına bakmadım. Pek vakit bulamıyorum ve şuanda ihtiyacımda olmadığından OC yapmadım. Fakat gözüme batan en büyük eksi kutu içeriği oldu. Pahalı bir anakart için oldukça eksik olduğunu düşünüyorum. 2 sata kablosu dışında birşey yok kutunun içerisinde.

hayırlı olsun hocam kasayı nerden aldınız türkiyede nzxt yi bulmak sıkıntılı
Teşekkür ederim. Kasayı aşağıda linkini verdiğim siteden aldım. Ertesi gün öğle saatlerinde elimdeydi. Dün stokları yenilendi firmanın. Hatta birde Hue+ aldım. Haftaya fotoğraflarını atabilirim.

NZXT S340 - S Serisi - Kasa - Tüm Ürünler

Peki kutuda başka ne olmalıydı ? bende bilmiyorum ondan sordum. :D
Pahalı bir anakart alıyorsun. Daha fazla sata kablosu çıkmalıydı. Yanlış hatırlamıyorsam birinin ucu L şeklinde diğerinin düz. İkisinden de daha çok çıkmasını beklerdim. Kasa power kabloları için bütünleyici bir aparat var onun çıkmasını beklerdim. Braketin yastıklı olmasını beklerdim. Vs. Vs.

Kasanın ön usb portları yukarıdamı? Fotoğraflarını atabilirmisiniz?
Evet üstünde.
20160514_205232-min.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı