[Alındı] i7 6700k Sistem

biz çıkamadık malesef, buda bize ders oldu aslında yaşadığımız olayı Tüketici heyetine taşımamız lazımdı burdan paylaşıyoruz bu firmadan alışveriş yapmayın,dediğiniz gibi bakkal dükkanı gibi işliyorlar.

biz çıkamadık malesef, buda bize ders oldu aslında yaşadığımız olayı Tüketici heyetine taşımamız lazımdı burdan paylaşıyoruz bu firmadan alışveriş yapmayın,dediğiniz gibi bakkal dükkanı gibi işliyorlar.
Geçmiş olsun kardeşim ne diyeyim. Bir adam vardı biz girdik. Dedik bu parçaların fiyatlarını ver bize. Psu'yu soğutucu sanıyor, m2 nedir sata3 nedir bilmiyor. Bir kadını çağırdı o daha beter. Sistemlerine göz attım herşey karışık hiç bir ürün doğru değil desem yeri var. Fakat MikroSet nispeten ufak denilebilecek bir mağaza olmasına rağmen -Vatan bilgisayar vb. şirketlere göre- gayet güzel ve seri şekilde çalışıyorlar.

Teşekkürler, işin özü yeni nesil oyunlar için bilgisayar toplayacaksanız, İzmirdeyseniz Olbime girmeyeceksiniz. Altarnatif Mikroset , Basmane - Bornova Vatan Bilgisayar, tekrar hayırlısı olsun iyi oyunlar.

Yeni parçalar;
  • İntel i7 6700k
  • MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege
  • Corsair H100i Gtx
  • Kingston HyperX Fury 2666 MHz 2x8 GB
  • Samsung 850 Evo 250 GB
  • NZXT S340
  • Corsair VS650

Eski parçalar;
Asus GTX 650 Ti Boost
Samsung 320 Gb Hdd

Sonunda istediğim sistemi toplayabildim. Şu ana kadar her şey istediğim gibi oldu. Umarım bir sıkıntı çıkmadan uzun yıllar kullanabilirim. Şu an kafamdaki plandan tek eksik HUE+ Extension kit. Onu da kısmetse mayısta takacağız. Herhangi bir konuda soru sormak isteyen olursa mümkün olduğunca cevaplamak isterim. Burada, kaydolduğumdan beri bana çeşitli konularda yardımcı olmak için cevap yazan arkadaşlara ve tüm Technopat çalışanlarına teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 152070 Eki Görüntüle 152071 Eki Görüntüle 152072 Eki Görüntüle 152073
Hayırlı olsun. Kasadan başka bütün yeni parçalar çok iyi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı