Hocam ben sana anakartın resmini atayım istersen internetten bulup.Resimler unutuldumu ne.Çok merak ediyorum mazur gör.
![]()
Hocam ben sana anakartın resmini atayım istersen internetten bulup.Resimler unutuldumu ne.Çok merak ediyorum mazur gör.
![]()
Hocam bende HUE+ incelemesini bekliyorum detaylı.Hocam ben sana anakartın resmini atayım istersen internetten bulup.Benim çektiğim resimler net çıkmıyor. Neyi görmek istiyorsun tam olarak ?
Hocam ben zalman kasa hiç kullanmadım öncelikle onu belirteyim. NZXT bakmadan önce zalman bakıyordum fiyatından ötürü. Detaylı araştırma yaptığım zaman yeterli bir ürün olmadığı kanısına vardım. Zaten görüntüsünü hiç beğenmiyorum. Ama şöyle yardımcı olabilirim. S340 ufak tefek gözüken çok sade ve şık bir kasa. Hava sirkülasyonu gayet iyi ve malzemesi çok kaliteli. Kasa ile ilgili 2 eksik var. Birincisi artık kullanılmayan 5,25 yuvaları kasada yok. İkincisi radyatörü sadece öne monte edebiliyorsun. Daha detay istersen anlatabilirim.Hocam daha önce sorulduysa kusura bakma ama ben Nzxt s340 ile Zalman z11 neo arasında kaldım siz de almışsınız şimdilik bir fikriniz oluşmuştur kafanızda. Hangisini önerirsiniz?
Hayırlı olsun güle güle kullanınYeni parçalar;
- İntel i7 6700k
- MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege
- Corsair H100i Gtx
- Kingston HyperX Fury 2666 MHz 2x8 GB
- Samsung 850 Evo 250 GB
- NZXT S340
- Corsair VS650
Eski parçalar;
Asus GTX 650 Ti Boost
Samsung 320 Gb Hdd
Sonunda istediğim sistemi toplayabildim. Şu ana kadar her şey istediğim gibi oldu. Umarım bir sıkıntı çıkmadan uzun yıllar kullanabilirim. Şu an kafamdaki plandan tek eksik HUE+ Extension kit. Onu da kısmetse mayısta takacağız. Herhangi bir konuda soru sormak isteyen olursa mümkün olduğunca cevaplamak isterim. Burada, kaydolduğumdan beri bana çeşitli konularda yardımcı olmak için cevap yazan arkadaşlara ve tüm Technopat çalışanlarına teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 152070 Eki Görüntüle 152071 Eki Görüntüle 152072 Eki Görüntüle 152073
Benimde listemde hyper 212 evo vardı ilk başta sonra vazgeçtim. Çok büyük değil o sığacaktır diye tahmin ediyorum. Radyator ile GPU Açikligi :334mm radyatörsüz GPU açikligi:364mm. Ölçüler burada var. Tabii radyatöre göre değişir hepsi aynı değil ama 1-2 cm max oynar yani. Bu ölçülere göre bakabilirsin. İyice kontrol etmeden alma tabiki. Fan olarak da 2 tane 120lik fan ile birlikte geliyor.Yardımcı olduğun için teşekkür ederim bir kaç sorum var. Sıvı soğutma kullanmayacağım o sorun değil. İşlemci soğutucum hyper 212 evo ve ekran kartım gigabyte gtx 970 xtreme gaming sence ikisi de kasaya sığar mı? Bir de kaç tane fanla geliyor? Sitesinde 5 yazıyor ama fotoğraflarda ön kısımda göremedim.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Aynen benim düşüncelerimi güzel özetlemişsin.Hava sirkülasyonu iyi görünüş sade ama güzel yan pencere gayet büyük herşey görünüyor kablolama güzel power ve hard diskler dark n10 gibi gizlenmiş kaliteli malzemeden yapılmış güzel bir kasa diyebilir miyiz?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.