[Alındı] i7 6700K Sistem

Sistem uyumlu mu?

• evet

Oy: 5 100,0%
  • hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .
1080p 144hz alabilirsiniz. MSAA felan açarak 2K seviyesine çıkabilirsiniz.

Soğutucuyu epey hesaplı almışsın. Monitör olarak uzun vadeli kullanımı gözönüne alarak 4K 60HZ G-Sync alttakini öneririm. İlerde alacağın ikinci 1070 yada daha güçlü ekran kartına terfi ettiğinde bu monitör sırıtmayacaktır.

Acer Predator Xb280hkbprz 28" 1ms G-sync Analog+hdmi+dvi+display - n11.com

Teknopat ailesine üye olduğumdan beri CraZyNoMaD ve KralGS gibi arkadaşların yorumlarını, başkalarına yaptıkları sistem önerilerini hep dikkate aldım, inanın şu sistemi toplarken sizleri takip etmenin çok faydasını gördüm, siz farketmesenizde sizleri takip eden, görüşlerinizi önemseyenler var. Teşekkür ederim şimdiden:)

Soğutucuyu epey hesaplı almışsın. Monitör olarak uzun vadeli kullanımı gözönüne alarak 4K 60HZ G-Sync alttakini öneririm. İlerde alacağın ikinci 1070 yada daha güçlü ekran kartına terfi ettiğinde bu monitör sırıtmayacaktır.

Acer Predator Xb280hkbprz 28" 1ms G-sync Analog+hdmi+dvi+display - n11.com
Evet soğutucudaki kampanyayı Vatandaki arkadaş uyandırdı hatta zorla sattı bilgim de çok yoktu, normalde sıvı soğutucu düşünüyordum ama bu oldu, sıvı soğutucuyu aratırmı bilmiyorum.

4 bakır blok mevcut 212 evo ayarında bir soğutucu biraz eski model olduğundan fiyatı bu kadar ucuzdur. Bu ürün aylarca rafta yada depoda tozlanmıştır o yüzden bu fiyata satılmıştır normalde piyasası 200TL'den aşağı değildir. İnce hızaşırtmayla işlemciyi 4.5GHZ hızına çıkaracağını düşünüyorum.

4 bakır blok mevcut 212 evo ayarında bir soğutucu biraz eski model olduğundan fiyatı bu kadar ucuzdur. Bu ürün aylarca rafta yada depoda tozlanmıştır o yüzden bu fiyata satılmıştır normalde piyasası 200TL'den aşağı değildir. İnce hızaşırtmayla işlemciyi 4.5GHZ hızına çıkaracağını düşünüyorum.
Aynen tozluydu:) led ile birlikte güzel görünümü de var, fanda lastik vida ile bağlantılı titreşim yok şimdilik hoşuma gitti. Tek tuş 4.4GHZ yaptım 4.5GHZ ile arasındaki 0.1GHZ hissettirir mi? yapmalımıyım sizce.

Aynen tozluydu:) led ile birlikte güzel görünümü de var, fanda lastik vida ile bağlantılı titreşim yok şimdilik hoşuma gitti. Tek tuş 4.4GHZ yaptım 4.5GHZ ile arasındaki 0.1GHZ hissettirir mi? yapmalımıyım sizce.

Çok farkedeceğini düşünmüyorum da tek tuşla yaptığın overclockta işlemciyi o hıza çıkarmak için gereğinden fazla voltaj veriliyor. Elle kademe kademe stabilite testleri yaparak o GHZ için voltajı daha düşürebilirsin yada aynı voltajda daha yüksek GHZ değerine ulaşabilirsin. Şu an yaptığın tek tuş overclock ile işlemcin gereğinden fazla güç tüketip ısınıyor.

Güzel sistem hayırlı olsun. Koltuğu nereden aldınız? Memnun musunuz? Boyunuza uyuyor mu?
Teşekkür ederim, sizin sisteminiz çok daha güzel. Koltuğu geçen sene eşim ders çalışırken bel ağrısı çekmişti oyuncu koltuğu almak hiç aklımıza gelmemişti fakat farklı mağazalarda birçok koltuğu deneyerek bu modelde karar kıldık, Hepsi Burada da indirimi yakaladım aldım çok ama çok memnun kaldık, bu sene koltuk bana kaldı boyuma uymuyor başımı yasladığımda ensemin üst kısmına geliyor boyum 1,85. Boyunuz 1,80 boy ve altında ise tam olacaktır ama bu şekildeyken bile çok rahat özellikle beli sarması, yumuşaklığı çok iyi, dirsek dayamaları da mause klavye kullanımında kolları dinlendiriyor. Yakınında Tekzen mağazası varsa orada aynı koltuktan var oturup hissiyatını, rahatlığını deneyebilirsin. GTX 1080'e FHD ekran kullanıyorsunuz 2K veya 4K kullanmamanızın bir sebebi var mı? Monitörden memnun musunuz?

Çok farkedeceğini düşünmüyorum da tek tuşla yaptığın overclockta işlemciyi o hıza çıkarmak için gereğinden fazla voltaj veriliyor. Elle kademe kademe stabilite testleri yaparak o GHZ için voltajı daha düşürebilirsin yada aynı voltajda daha yüksek GHZ değerine ulaşabilirsin. Şu an yaptığın tek tuş overclock ile işlemcin gereğinden fazla güç tüketip ısınıyor.
Ciddi misiniz, bunu bilmiyordum, elle overclock nasıl yapıldığını biraz çalışıp yapayım. Bu bilgi çok iyi oldu teşekkür ederim.

Klavye mouse ve monitör şart bence.
MSI Kınzu V3 Optik Mause anakartla beraber hediye gibi 0,05 krş'a geldi ama normal fiyatı 170-180 civarı , 4000DP hassasiyeti var yeterli olacaktır diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı