[Alındı] İntel İ5 7400 ve Gigabyte GTX 1050 Tİ Sistem

Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın ileride 8 GB RAM takviyesi yaparsanız daha iyi olur.
İlk etapta G4560 alınıp sonra upgrade edilebilirdi. +8 GB RAM yapabilirdiniz. Hayırlı olsun.
Güle güle kullanın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Planım şöyle 1-2 sene sonra falan 8 GB bellek takıp GTX 1070 veya RX 480 gibi bir kart takmayı planlıyorum. Tabi daha bilgisayar gelmeden bunları konuşmak mantıksız.

Hayırlı olsun.
Bilgisayar gelince görselleri bekliyoruz

Hayırlı olsun.
Bilgisayar gelince görselleri bekliyoruz
Görselleri ve oyundaki performansını da atacağım.

Ya çok müzik seven birisiyim. Ve anakartaki ses kartı güzel deniliyor. Onu çok merak ediyorum.

Güzel sistem, hayırlı olsun. Kullandığın kasanın malzeme kalitesi nasıl? Deneyimlerini paylaşırsan iyi olur.

Güzel sistem, hayırlı olsun. Kullandığın kasanın malzeme kalitesi nasıl? Deneyimlerini paylaşırsan iyi olur.
Hocam daha bilgisayar gelmedi ya.

Bütün parçalar gelince malzeme kalitesini, oyun performansını yani yaşadığım tüm olayları anlatacağım.

Çok benzer bir sistem bende var. Hayırlı olsun. [emoji1]

Çok benzer bir sistem bende var. Hayırlı olsun. [emoji1]
Hocam steam hesabınızdan baktım da bilgisayarınıza. Ne benzeri aynı sistemi toplamışız ya.

Klavyelerde aynı.

Zaten büyük ihtimal 3-4 gün sonra bakacağım bilgisayarın performansına fakat sizden bir öğreneyim. Bilgisayarı ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? Benimde 750 Saat Counter-Strike: Global Offensive var. Mesela GTA 5 de,CS GO da,Ryse: Son of Rome da kaç fps alıyorsunuz ? Anakart tan, İşlemciden, Ekran kartından memnun musun ? Kısaca anlatır mısın ?

Hocam kısaca anlatayım. Alalı 3 hafta filan oldu. İlk denediğim oyun Tom Clancy's Rainbow Six Siege oldu. Texture Very High, TXAA açık, kalanlar ayarlar High. 80-90 FPS alıyorum. GTA'da çoğu ayar Very High'da, kalanlar High'da. 90 FPS, hem de Multiplayer'da. CS:GO'yu uzun süredir oynamıyorum. Öylesine girip bakmıştım. 1080P'de orta ayarlarda 250'yi geçikti. Ve PUBG aldım. Bazı ayarlar en düşükte; çimen ayarları, kenar yumuşatma, rötuş. Görüş mesafesi Ultra, Texture Ultra. 60'dan yüksek FPS. Daha Ryse: Son of Rome'u denemedim.

Anladım. Bilgisayar baya güzel ya. Benimde oynayacağım oyunlar CS:GO, Far Cry 4 ve GTA 5 gibi oyunlar. Özellikle açık dünya oyunlarına bayılıyorum. Önerebileceğiniz açık dünya oyunu var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…