[Alındı] Logitech G710+ incelemesi

17 tl'lik everest klavye kullanıyorum, işimi görüyor. Şimdi tüm parayı fareye basıp, Logitech G502 alacağım.

Ekran kartınız ne hocam?
GTX 970. Tüm sistemim imzamda yazmakta.

17 tl'lik everest klavye kullanıyorum, işimi görüyor. Şimdi tüm parayı fareye basıp, Logitech G502 alacağım.
Eğer benim gibi CS GO tarzı oyunlar oynuyorsanız önceliğiniz mouse ve mouse pad olmalı. G502 sizi yanıltmayacak bir fare.

Bakmayın, eğer geri iade olmasaydı ben de G105' ile yola devam ederdim. İşimi gördükten sonra sıkıntı yok.

Aynen öyle

Hocam birde sizin G633 bozulmuştu, ne oldu yaptırabildiniz mi? Ben de Void ile bunun arasında kaldım. Sizce...?

@Sweet Leaf buyurun;

Eki Görüntüle 177052
G633'ü okullar başlayınca kargolayacağım en kötü ihtimal 30-40 TL verir mikrofonu ücret karşılığı yaptırırım. Kutudan bozuk çıkan G502 değişimden geldi 3 gün onlara gitmesi sürdü, 3gün işlem sürdü bi 3 günde bana gelmesi ile kargo geldikten ertesi günü teslim almamla birlikte 10 günde çözümlendi.

Corsair vs Logitech'e gelirsek:
1-Void daha rahat.
2-Void 50mm sürücü kulllanıyor G633 ise 40mm.
3-G633'ün çevresel sesi daha iyi.
4-2'side 107db hassasiyete sahip.
5-Bence G633 Logitech seti tamamlamak için daha mantıklı geliyor aradaki fiyat farkıda cepte kalır sonuçta G710+ almışsınız ama 2 kulaklıkta birbirine yakın.

G502'yi nereden aldınız hocam?

Geri dönüş için sağ olun hocam. Umarım siz de bu sıkıntıdan kurtulursunuz.

Ben Adeks' te biraz daha deneyip karar vereceğim, inşallah.

Klavye ile alakası yok fakat bilgin olsun.
SS V2 dolanıyorsa eğer; kulaklık, kulağındayken takılı olduğu yerden çıkar kendi kendine düzeliyor. Sonra tekrar geri tak.

SS kablosu örgü bile değil yanılmıyorsam ve Stereo ses veriyor bence bir dünya para verip 7.1 kullanmamak çok büyük bir sıkıntı.

SS kablosu örgü bile değil yanılmıyorsam ve Stereo ses veriyor bence bir dünya para verip 7.1 kullanmamak çok büyük bir sıkıntı.
Aynen. Hayır V3 (350) ve Eite (650) modellerinde bile kablo örgü değil.

Ben herhalde Void, set takıntım yok, hem Amazon da da wirelwss modeli indirimdeyken değerlendirmek lazım.

Birde siz o - ringleri çıkardınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…