[Alındı] MSI Gaming X GTX 1060

Merhabalar ,

2-3 gün önce Cevizlibağ Vatan Bilgisayar şubesinden MSI GAMİNG X GTX 1060 model ekran kartını satın aldım.

Kartın 1080p performansı çok iyi diyebilirim.

The Witcher 3(Ultra Ayarlar, MSI Gaming App Oc Mode): Normal sahnelerde 60-65, savaş sahnelerinde 50 - 55.

Middle Earth : Shadow Of Mordor(Ultra, MSI Gaming App Oc Mode) : Average Fps: 104.2

Sistemim :
  • MSI B150 GAMİNG M3 2133 MHz Anakart
  • 2133 MHz 8 GB Kingston Hyper X bellek
  • 240 GB SSD Kingston
  • 500 GB HDD
  • DARK N10 KASA
  • 750W 80 Plus High Power 80 Plus PSU
  • GTX 1060 MSİ GAMİNG X

y4BdPk.jpg jn9JLm.jpg

Kartta maksimum sıcaklık şuana kadar 67 derece. Witcher 3 oynarken karta biraz yükleneyim dedim 4kda açmayı denedim dsrla.
Ayrıyetten yukarıda doğal olarak ısı birikimi oluyor fakat egzoz fanınız varsa bu dert edilecek bi durum değil. Onun dışında 2-3 derece fazladan ısınıyordur. Bi olumsuz yanı yok yani..

Stok fanı değiştirdim , darkın sıvı soğutmasını aldım. 1-2 güne kargoya verilir herhalde. Sırf gözüme kötü gözüktüğü için değiştirdim desem yeridir. Üstüne birde 8 gb ram daha alacağım. İleriki zamanlarda monitör veya anakart değişimi yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı