[Alındı] MSI GTX970 GAMING Sistem

Verdiğiniz örnek saçma geldi. Aynı fiyata gidip porsche mi alırsınız yoksa volkswagen mi?
Bakın ben başka bir konuya değindim. Yoksa ben de Porsche alırım. Ama benim açtığım konuda daha hayırlı olsun demeden bana laf yetiştiren bir insan vardı. Yani bence bu tür konularda yapılması gereken beğenmese bile hayırlı olsun deyip geçmen. Yani insanların moralini bozmaya gerek yok.

He evet 970' i iade edip 1060 alırsa daha iyi olur mu, olur... Ama dediğim gibi insanların moralini bozmaya gerek yok.

Buyurun bakın, bu kullanıcının mesajlarına: AhmetAsdemir (sf 5 de başlıyor)

Allah aşkına söyleyin, yeni aldığınız bir sisteme bir insan gelip böyle laubali konuşsa ne düşünürsünüz yada ne hissedersiniz?

Biz kötülemiyoruz ki kardeşim. Bende GTX 970 kullanıyorum ve memnunum. Hala güzel bir sistem ona lafımız yok. Amacımız görüşümüzü bildirmek kalp kırmak değil

Baya baya saçmalamışsınız ben sizin konunuzu da gördüm yazacaktım konunun haziran ayında açıldığını görünce belki zamanı yoktur o yüzden GTX 970 almıştır diye hak verdim GTX 970'e kötü kart diyen yok çok güzel bir fiyat performans kartı tamam ama bu yaptığınız yorumlama aşırı saçma gtx 980 ile aynı performans'ta daha düşük nanometre ile üretilmiş daha az ısınan daha güncel bir kartı gtx 970 ile aynı fiyata almak ne kadar mantıklı GTX 970 almak ? Ve de şurda ne kastetmek istediğinizi anlamadım tamam NVİDİA AMD fanboyu vardırda yeni kart fanboyu ne demektir çok güzel saçmalamışsınız muhtelemen yapmak istediğiniz kendinizin düştüğü hataya milleti de düşürmek.İade etme imkanı varken edebilir edemiyosa da kötü bir kart değil hayırlı olsun amacımız moral bozmak değil zaten gerçeği göstermek.

Biz kötülemiyoruz ki kardeşim. Bende GTX 970 kullanıyorum ve memnunum. Hala güzel bir sistem ona lafımız yok. Amacımız görüşümüzü bildirmek kalp kırmak değil
Yok hocam kötülemekten değil. Ama bir şeyi aynı konuda 100 kişi yazınca insanın morali bozuluyor.

Ben bunu yaşadığım için yazıyorum yoksa bana ne kim ne yazmışsa yazmış...

Dediğim gibi konumda ''AhmetAsımdemir'' adlı kullanıcının yazdıklarını okuyuni niye böyle tepki verdiğimi anlayacaksınız.

1. Ben sistemimi Mayıs başında aldım, sınavlar ve yazılılardan dolayı Haziran' da açtım.
  2. Yukarıda devam olarak yazdıklarımı bir okuyun. Ben 1060 kötü demedim. Lütfen anlamadan etmeden, üstelik te demediğim birşeyi demişim gibi göstererek mesaj atmayın.

Gtx 970 iyi demek, 1060 kötü demek değildir.

Farkettim haklısınız tabi

Üslubunuza dikkat edin. Yazdığım mesajları

Bakın üslubumuza dikkat edelim. Benim kast ettiğim insanların moralini bozmamak. 1 kişi 1060 alın demişse bir daha dememek. Daha konuda hayırlı olsun demeyip direk 1060 önerenler var.

Neyse iyice kaydırdım konuyu, daha da kaydırmayalım.

Sıvı soğutma herzaman lazım! Hava soğutma kasanın içinde berbat gözüküyor!
Sıvı soğutmadan performans almak istiyorsak, öyle acayip acayip markalar değil, Corsair veya Nzxt alacaksan kabul, başka marka alacaksan CM Hyper 212Evo al yeterli.

Sıvı soğutmadan performans almak istiyorsak, öyle acayip acayip markalar değil, Corsair veya Nzxt alacaksan kabul, başka marka alacaksan CM Hyper 212Evo al yeterli.
Niye hocam Cooler Master da sıvı soğutma konusunda kendisini kanıtlamış.

Ama dediğiniz gibi Hyper 212 Evo da yeterli. Sonuçta O.C. yapmayacaksınız.

Hayırlı olsun gayet iyi bir sistem olmuş. Bu sistem sizi yaklaşık 5 yıl kadar sorunsuz götürebilir. Allah iyi günlerinizde kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…