Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 551 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #21 cm4ky dedi: Technopat bu bilgisayarın incelemesini yapmış çok güçlü bir soğutması var, bütün ısıyı içine alarak arka fan çıkışından veriyor. Videoyu izlerseniz çok iyi olur, çok ayrıntılı bir inceleme olmuş Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba ben ürünü 2. el olarak buldum 2400TL'ye hala alınır mı?
cm4ky dedi: Technopat bu bilgisayarın incelemesini yapmış çok güçlü bir soğutması var, bütün ısıyı içine alarak arka fan çıkışından veriyor. Videoyu izlerseniz çok iyi olur, çok ayrıntılı bir inceleme olmuş Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Merhaba ben ürünü 2. el olarak buldum 2400TL'ye hala alınır mı?
fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 8 Aralık 2020 #22 Linics dedi: Merhaba ben ürünü 2. el olarak buldum 2400TL'ye hala alınır mı? Genişletmek için tıkla... benim ilanım galiba o hahah
Linics dedi: Merhaba ben ürünü 2. el olarak buldum 2400TL'ye hala alınır mı? Genişletmek için tıkla... benim ilanım galiba o hahah