[Alındı] Pentium G4400 Sistem

Siz performansından memnun musunuz? Yaptığınız testleri ss olarak atabilir misiniz? Oyun performansını R7 370 ile çok merak etmekteyim açıkçası çünkü sizin ile ayni veya benzeri sistemi kurabilirim. İ3 6098p mi yoksa G4400 mı almalıyım. G4400 oynamayı planladığım oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Yoksa i3 alıp devam mı etmeliyim?

6098p al ve kafan rahat bir şekilde devam et. Benim işlemciyi değiştirme imkanım olduğu için böyle bir şey yaptım mesela, belki 1 ay sonra belki de 1 yıl sonra değiştiririm belli olmaz. O yüzden ben bir kademe üstü olanı öneririm size.

Peki yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun. Umarım en yakın zamanda testlerini görebiliriz.
Sınavlar bittikten sonra ve ekstra bir HDD aldıktan sonra oyun videolarını atmaya başlayabilirim. Bu ay mümkün değil maalesef. :/

Peki merakla beklemekteyim. Eğer yeni konu üzerinden paylaşır iseniz etiketlerseniz mutlu olurum. İyi geceler. İyi sosyaller
Buradan paylaşacağım zaten, yaklaşık 20-25 gün sonra testler vs. gelmeye başlar işte. İyi geceler.

Hocam ayni kasayi 5 aydir bende kullaniyorum. r7 370 ile yukteyken psu fani biraz sesli calisiyor fakat rahatsiz edecek gibi degil. Fan sesi bildiğimiz devri fazla gibi.S ana bir soru soracaktim. Psu kapanirken gelen o değişik ses var ya o bende arada internette gezereken geliyor fakat sistemin stabillogi bozulmuyor, sizde de boyle birşey oldu mu ? Mumkunse sizin kasanizin psu kapanirek sesini duymak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…