[Alındı] Pentium G4400 Sistem

Arkadaşlar şu an elimde şöyle bir sistem mevcut:
  • İşlemci : Pentium G4400
  • Anakart : MSI H110M PRO-VD
  • RAM: KINGSTON HyperX 8GB DDR4-2400MHz Bellek - HX424C15FB/8
  • SSD : INGSTON HyperX Fury SHFS37A/120G 2.5" 120 GB
  • Kasa : Thermaltake Versa 2 500W MidT ATX ( PSU 12V kanalından 432W güç veriyor )
  • Monitör : Asus 19.5" VX207
Bu sisteme yakın zamanda bir ekran kartı daha ekleyeceğim, yaklaşık olarak 1 - 1.5 hafta ekran kartı olmadan Overwatch, CS GO oynamaya çalışacağım. Ekran kartı geldikten sonra her oyunu olmasa da Steam Community :: TURKS never defeated hesabımdaki oyunları test etmeye çalışacağım ( Türk Telekom kullanıyorum, download sıkıntılı olacak haliyle de çat diye her oyunu oynayamayacağım ). Sistem ile ilgili sorusu olanlar var ise başlık altında çekinmeden sorabilir. Son bir not daha ekleyeyim: Sistemin şu halinin bana maliyeti tam olarak 1225 ₺ oldu. İşlemci, RAM, SSD'yi Eksenden diğer bileşenleri de Vatandan aldım.

O işlemciyi kullananların geneli işlemcinin kaldırabileceği uygulamaları ve oyunları görüp şiddetli bir şekilde işlemciye çöküyorlar, onu bunu açıyorlar, genelliklede bütçesinin fazlasıyla gücünü verip performansını sergileyen bu işlemcinin o kadar ses yapması normal :)

G4400 yanına R7 370 almayı düşünenlere tavsiye etmiyorum. Böyle şeyler yapmayın o lanet olası işlemci genel olarak oyunlarda sıkıntı çıkarmasa da R7 370 için düşük kalıyor kendim kullanıyorum. İ3 vs. alın ayrıca bu sistemi toplayan arkadaş monitör seçimini yanlış yapmış çözünürlük FullHD olmalıydı HD alarak yükü işlemcinize bindirdiniz..

200 liralık fiyatı ile piyasadaki en ekonomik işlemcilerden birini alıp çıtayı yükseltmeye çalışmamak lazım. Aynı işlemciyi bende kullanıyorum, evet işlemci güçlü ama atla deve değil.

ETS 2, Zula, LoL ve Minecraft oynarım multiplayer. Sorun çıkarır mı işlemci. 1600x900 çözünürlükte ise offline GTA 5 oynamayı düşünüyorum.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı