Merhablar. Bugün Blackwidow Ultimate 2014 ulaşmış bulunyor. Tabii 1 yıldır hayalimdeki klavye olunca dayanamadım kutuyu açtım. Logitech G510 vardı ama mağlum fatura kaybolunca ve gün/ay/yıl şeklinde Teknosa'ya söylememe rağmen üşengeçlik yüzünden fatura bulunamadı diyince, hiç uğraşmak istemedim ve direk Sanalmarketim'den siparişimi verdim.
1-) Kutusu :
2-) Kutu ve klavye :
Sadece klavyenin görüntüsü :
3-) Kutu içerği :
- İçinden çıkanlar : Kullanıcı kılavuzu, imzalı kağıtlar, 2 adet sticker(evet dayanamayıp direk kasama yapıştırdım).
-Klavye kullanırken led aydınlatması :
Gelelim + ve -'lere ;
+Mekanik hissi çok güzel. İlk defa mekanik klavye kullanınca oyunlarda farkını çok iyi anladım.
+18 tane aydınlatma seviyesi var(yanılıyor olabilirim).
+ 50GR'lık basınç kuvvetine sahip geri bildirimi çok güzel olan switchler.
+ Ergonomik tasarım.
+Yani malzeme kalitesi çok güzel ürünü elinize aldığınzda hissedebiliyorsunuz.
+ Altın alaşımlı bağlantı portları.
+Benim gibi daktilo sesi için bu klavyeyi isteyenler vardır. Evet ben bu switchlerin sesini çok beğendim.
- En büyük eksisi ülkemizdeki fiyatı.
- Mat yüzey bir miktar parmak izi tutabiliyor.
- Harici Multimedya tuşları yok, mecburen FN'den yapıyoruz bütün işlevleri.
- Bileklik desteğinin olmaması.
SanalMarketim hakkındakü düşüncem : Ben de ilk defa alışveriş yaptım. Evet siparişi vermeden önce aklımda bir şüphe vardı ancak verdim gitti ve çok memnun kaldım. Yani bir firma ancak bu kadar hızlı ve sağlam bir kargo yollayabilir. Dün 16:00 civarı verdiğim siparişim bugün öğlende evime ulaşmış. Eğer ki alıcağınız üründe ''Süper Hızlı Gönderi'' yazıyorsa anlayın ki ürün çok çabuk elinizde olacaktır.
1-) Kutusu :
2-) Kutu ve klavye :
Sadece klavyenin görüntüsü :
3-) Kutu içerği :
- İçinden çıkanlar : Kullanıcı kılavuzu, imzalı kağıtlar, 2 adet sticker(evet dayanamayıp direk kasama yapıştırdım).
-Klavye kullanırken led aydınlatması :
Gelelim + ve -'lere ;
+Mekanik hissi çok güzel. İlk defa mekanik klavye kullanınca oyunlarda farkını çok iyi anladım.
+18 tane aydınlatma seviyesi var(yanılıyor olabilirim).
+ 50GR'lık basınç kuvvetine sahip geri bildirimi çok güzel olan switchler.
+ Ergonomik tasarım.
+Yani malzeme kalitesi çok güzel ürünü elinize aldığınzda hissedebiliyorsunuz.
+ Altın alaşımlı bağlantı portları.
+Benim gibi daktilo sesi için bu klavyeyi isteyenler vardır. Evet ben bu switchlerin sesini çok beğendim.
- En büyük eksisi ülkemizdeki fiyatı.
- Mat yüzey bir miktar parmak izi tutabiliyor.
- Harici Multimedya tuşları yok, mecburen FN'den yapıyoruz bütün işlevleri.
- Bileklik desteğinin olmaması.
SanalMarketim hakkındakü düşüncem : Ben de ilk defa alışveriş yaptım. Evet siparişi vermeden önce aklımda bir şüphe vardı ancak verdim gitti ve çok memnun kaldım. Yani bir firma ancak bu kadar hızlı ve sağlam bir kargo yollayabilir. Dün 16:00 civarı verdiğim siparişim bugün öğlende evime ulaşmış. Eğer ki alıcağınız üründe ''Süper Hızlı Gönderi'' yazıyorsa anlayın ki ürün çok çabuk elinizde olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör: