[Alındı] Ryzen 2700X ve RTX 2080 Sistem

@Neşeli Enginar ağabey, tornavida setinin markasını öğrenebilir miyim fiyatıyla beraber?

Markasi Trendline fiyati sanirim 20 € hatirlamiyorum pek. Alali bayagi uzun zaman oldu ve cok memnunum. Cok saglam malzemeden yapilmis öyle video ucu erimesi, yalatma falan asla yapmiyor ve manyetik.

Parçalar çok güzel seçilmiş ve çok güzel birleştirilmiş ellerine sağlık mutlu mesut kullan. Kasanın PSU yu görmemizi sağlayan bölümü çok güzelmiş [emoji39].

Markasi Trendline fiyati sanirim 20 € hatirlamiyorum pek. Alali bayagi uzun zaman oldu ve cok memnunum. Cok saglam malzemeden yapilmis öyle video ucu erimesi, yalatma falan asla yapmiyor ve manyetik.
Çok daha yüksek fiyatlara o kaliteyi bulamıyorum Türkiye'de maalesef.
O isimde kedi mamaları var burada, markasından emin misiniz satışı veya sadece Almanya'da mı var satışı acaba?

El-cevap: Düşündüğüm gibi Türkiye'de satılmıyor. Amazon.de sitesinde mevcut. https://www.amazon.de/TrendLine-Bit...923&sr=8-6&keywords=trendline+Schraubendreher

Teşekkür ederim @Neşeli Enginar ağabey.

Son düzenleme:
@Neşeli Enginar
Bana kısmet olacaksa RTX 2080 Ti olsun. Ancak olacağını sanmıyorum. Hepsiburada.com da iki gündür bulunan indirimden Asus Rog Strix RX580 T8G modelini aldım 1900 civarına.

Fotoğraf ekipmanlarını yükseltmeye çalışmasam şuan RTX 2080 Ti bu forumda incelemesini sunan ilk kişi veya kişilerden biri olabilirdim.

Güzel paylaşımlarını bekliyoruz inceleme olarak. Oyun oynamayı bırakmış olsam da.

Bu arada 60Hz monitör almakla çok iyi yapmışsın. RTX oyunlar çıkmış olsa da en fazla alabileceği değer 70 ile 80 arasında olacaktır 4K olarak.

Son düzenleme:
Güzel paylaşımlarını bekliyoruz inceleme olarak. Oyun oynamayı bırakmış olsam da.

Oyun paylasimi pek yapmiyorum ama GTA V Ultra ayarlarda bir Benchmark testi aldim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Ses sadece sol kanaldan geliyor ses ile ilgili bir ayar yapiyordum da.

Güle güle kullanın, oldukça güzel bir sistem. Muhtemelen forumun yüzde seksen beşinin(Ben dahil ) sahip olamayacağı bir sistem. Her şeyi bir kenara bıraktıktan sonra bunu sadece 2300(Civarı) birim paraya alındığını düşünürsek, bu kadar elverişli bir coğrafya da nasıl bu halde olabildiğimizi anlamak gerçekten güç. İleri mi gidiyoruz geri mi cevap ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…